Info omtrent de beste dividendaandelen ondergebracht in de nieuwsbrief

Schrijf u nu kosteloos in voor de financiële nieuwsbrief en profiteer voortdurend van de beste dividendaandelen. Twee keer per week ontvangt u DividendRadar met interessante informatie betreffende dividendbeleggen en het hoogste dividend. Wellicht bent u dankzij onze kennisgeving binnenkort een bekwame dividendbelegger.

DividendRadar: advies voor uw nieuwe focus op dividendbeleggen

Dividend is de ultieme maatstaf voor de succesvolle belegger. Koerswinst is minder belangrijk, een hoog dividend des te meer. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die een hoog dividendrendement bieden op hun aandelen, vaak goed geleid worden, een gecontroleerde groei doormaken en weloverwogen acquisities doen. De tijden waarin u veilig uw spaargeld onder kon brengen op de bank met een flinke rente lijken voorbij. U kunt de focus nu beter verleggen en de beste dividendaandelen in het vizier houden.

De auteurs van de drie bekendste nieuwsbrieven op het gebied van dividend hebben speciaal voor DividendRadar hun krachten gebundeld en een GRATIS nieuwsbrief opgezet. Onder leiding van Eric Poelmann geven Paul van den Heuvel en Eveline Vrisekoop u de nodige informatie en handige beleggingstips. Wilt u bijvoorbeeld advies over de voornaamste aandelenstrategie voor uw pensioen of hulp bij uw zoektocht naar betrouwbaar dividend? In de brief verkrijgt u doorgaand bruikbare tips omtrent de beste dividendaandelen.

Geef uw naam en emailadres op en ontvang DividendRadar vanaf nu GRATIS in uw mailbox. U bent altijd vrij om het abonnement op te zeggen.