Neem een abonnement op:

Dividend Radar 

en maak kennis met een uniek Internationaal Dividend-portfolio

 

Beste belegger,


Beleggen in dividendaandelen wordt steeds populairder

Amerika is de bakermat van het dividendbeleggen. Het dividend wordt dan veelal gebruikt om het inkomen aan te vullen. Dat is goed mogelijk omdat het dividend frequent wordt uitgekeerd. Veel ondernemingen hebben hun dividendpolitiek hierop afgestemd. Het gaat niet alleen om het ritme van uitkeren, ook de hoeveelheid dividend wordt hierop afgestemd. Er moet dan wel genoeg in kas zijn om aan de dividendhonger van de Amerikanen te kunnen voldoen. Het dividend moet ook houdbaar zijn. Veel Amerikaanse bedrijven kunnen inmiddels aan deze dividendvraag voldoen.

The Dividend Factory, PensioenDividend en GroeiDividend onderhouden verschillende dividendportfolio’s waarin bedrijven en fondsen zijn opgenomen die het waar kunnen maken om op frequente basis een bovengemiddeld en houdbaar dividend uit te keren. Het gaat dan in de meeste gevallen om Amerikaanse aandelen die noteren in dollars.


Internationale Dividendportefeuille

Als antwoord op de groeiende behoefte om buiten de dollar een volwaardige dividendportefeuille te kunnen opbouwen, is er een apart team samengesteld en is DividendRadar uiteindelijk dat gaan doen waar het ooit voor bedoeld is: Het in het vizier krijgen van wereldwijd de beste dividendaandelen. Aandelen die ook op frequente basis een aantrekkelijk dividend uitkeren. De focus ligt op omliggende (euro) landen zoals Duitsland, België en Frankrijk, maar ook Engeland of Scandinavische landen vallen binnen onze radar. Daarnaast zullen zeker ook aandelen buiten Europa in ons vizier komen.


Word nu abonnee van DividendRadar

Word abonnee van DividendRadar en en ontvang elke maand de beste dividendtips van wereldwijde aandelen.  

  • Indien u al een combinatie abonnement heeft, kunt u met uw inloggegevens van BeleggersPlaats toegang krijgen tot DividendRadar. Wie nog geen combinatie-abonnement heeft en graag toegang krijgt tot alle nieuwsbrieven die door BeleggersPlaats gepubliceerd worden, kan zich hier aanmelden.  
  • Kies hieronder voor het middelste blok als u al een abonnement heeft op één of meer van de nieuwsbrieven van The Dividend Factory, PensioenDividend of GroeiDividend. U krijgt dan het eerste jaar 50% korting.
  • Behoort u niet tot de bovenvermelde categoriën, klik hieronder dan op het rechterblok als u een abonnement wilt afsluiten op DividendRadar.

Indien u betaalt middels iDEAL, Credit Card of Bancontact, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. 

 

Niet Tevreden, Geld Terug!

En zoals u van ons gewend bent, ook op dit abonnement kennen wij een niet-goed-geld-terug-garantie. Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het ons dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u het volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico!

 

Gratis

0,-/ kwartaal
0,-/ jaar
Voor houders van een Combinatie Abonnement

50% korting!
Voor het eerste jaar

94,50/ jaar
 
 
Voor abonnees van een van onze dividend nieuwsbrieven

Los abonnement

49,-/ kwartaal
189,-/ jaar
289,-/ 2 jaar