Welkom bij DividendRadar 

Maak kennis met een unieke Europese Dividend-portfolio

en ontvang

300_button_3_maanden_gratis.jpg

  

Amerika is de bakermat van het dividendbeleggen, echter als antwoord op de groeiende behoefte om buiten de dollar een volwaardige dividendportefeuille te kunnen opbouwen, is DividendRadar uiteindelijk dat gaan doen waar het ooit voor bedoeld is: Het in het vizier krijgen van wereldwijd de beste dividendaandelen. Aandelen die ook op frequente basis een aantrekkelijk dividend uitkeren. De focus ligt op omliggende (euro) landen zoals Duitsland, België en Frankrijk, maar ook Engeland of Scandinavische landen vallen binnen onze radar. 

 

U heeft de keuze uit 3 verschillende abonnementen: 

  • Een automatisch doorlopend kwartaalabonnement via domiciliëring (automatische incasso) kost u slechts 49 euro per kwartaal. U krijgt bij de betaling van het eerste kwartaal er drie maanden GRATIS bij. Uw volgende kwartaalbijdrage is dus pas over 6 maanden. Als u kiest voor betaling via iDEAL,   creditcard of SEPA bankmachtiging, schrijven wij de abonnementskosten van 49,- euro ieder kwartaal automatisch af van uw bankrekening of creditcard. Maakt u zich over deze procedure geen zorgen. U kunt altijd opzeggen en hebt ook altijd een niet goed, geld terug garantie.    
  • Een jaar-abonnement + 3 maanden gratis op DividendRadar kost u 189 euro
  • Een 2-jaar abonnement + 3 maanden gratis kost u slechts 289 euro. Hiermee bespaart u direct bijna €100,- 

  

Niet Tevreden, Geld Terug!

En zoals u van ons gewend bent, ook op dit abonnement kennen wij een niet-goed-geld-terug-garantie. Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het ons dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u het volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico!

Indien u betaalt middels iDEAL, Credit Card of Bancontact, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. 
 

Betaal veilig

600_betaallogo_s.jpg

Klik hier om te abonneren