7% Euro-dividend voor wie nu koopt!

Uniek koopmoment door correctie op de beurzen!

 

 
De huidige beurscorrectie levert bij een eerste aanblik altijd onrust op. Wie verder kijkt ziet de koopkansen die er nu volop zijn.

Beleg zoals een instituut als Warren Buffett en koop wanneer de koersen laag staan.

Vandaag wijzen wij u op een schitterend Europees energie-aandeel, waarmee u gelijk 7% dividendrendement krijgt.

Deze tip willen we u niet onthouden. Het gaat om een belangrijke speler in de energiemarkt. Het betreft een gasbedrijf dat bekend staat als een van de trouwste dividendbetalers.

 

Europa weer aantrekkelijk voor beleggers

Na de eurocrisis, veroorzaakt door de zwakke landen in de zuidelijke regionen, is Europa in staat geweest om zich te herstellen. Merkel en Macron vormen een sterk duo dat Europa vooruit helpt.

De economie is inmiddels genoeg op kracht gekomen zodat ook de angst rond de Brexit is afgenomen.

De aandacht van de beleggers is nu verplaatst naar de bedrijfsresultaten en men stelt steeds vaker vast dat veel Europese bedrijven steviger in het zadel komen te zitten. Er doet zich een interessant fenomeen voor…

De waarderingen zijn nog altijd laag.

Amerikaanse aandelen zijn (te) duur geworden en daardoor steeds minder aantrekkelijk. In Europa zijn nog genoeg aantrekkelijk geprijsde aandelen te vinden. Ook in de dividendsfeer! Zeker nu de koersen tijdelijk laag staan!

Deze week presenteren we een interessant Europees dividendaandeel. Naast het mooie dividendrendement biedt dit ondergewaardeerde aandeel ook kans op kapitaalwinst. Koop nu tijdens de dip. Het dividendrendement is nu 7% en de kans op kapitaalwinst is alleen maar toegenomen!

 

 DividendRadar

 
 

Europees gasbedrijf verhoogt elk jaar het dividend!

Gas is al jaren aan een opmars bezig. Gas gedijt in een omgeving waarbij we langzaam overgaan naar schone energie.

Gas is veel milieuvriendelijker dan olie.

In dit segment van de energiemarkt kunnen wij nog jaren genieten van een mooi dividend.

Het gasbedrijf dat vandaag centraal staat, is een rasecht dividendaandeel. Een eerste blik op de dividendhistorie met de verwachtingen voor de komende jaren zegt meer dan duizend woorden…

 

Dividendverloop gasaandeel, historie + verwacht

DividendRadar 

De onderneming is ook buiten Europa actief in Zuid-Amerika in landen als Peru, Chili en Mexico.

De onderneming maakte in 2017 €1,022 miljard omzet en behaalde een winst van €375 miljoen.

Verwacht van een nutsbedrijf geen spectaculaire groeiplannen. Toch heeft het bedrijf wel degelijk gestage groeicijfers voor ogen. Voor 2017-2020 heeft het zich een stabiele groei van 3-4% nettowinst ten doel gesteld.

Verder heeft de onderneming zich voorgenomen het dividend de komende jaren met 5% te verhogen.

We kunnen niet anders concluderen dan dat we hier met een degelijk en betrouwbaar dividendaandeel te maken hebben dat thuishoort in de categorie Hoog Dividend!

 

Het nieuwe DividendRadar is er helemaal klaar voor!

DividendRadar nieuwe stijl is met enthousiasme ontvangen. Steeds meer beleggers hebben aangegeven om naast de dollar te willen beleggen in niet dollar genoteerde dividendaandelen.

In december presenteerden we de nieuwe opzet van deze nieuwsbrief, als antwoord op de groeiende behoefte aan Europees dividend.

Amerika blijft de bakermat van het dividendbeleggen. Daar zal voorlopig geen verandering in komen. Toch zien we dat ook in Europa de belangstelling voor dividendaandelen toeneemt. Daar zijn verschillende redenen voor.

De rente staat al langere tijd historisch laag en steeds meer beleggers laten rentedragende producten achter zich en vinden hun weg naar de aandelenbeurzen. Dividend is dan een passend alternatief voor rente op obligaties of spaartegoed.

In deze editie wijzen we u op een interessant dividendaandeel waarmee u tegen de actuele (lage!) koers gelijk 7% dividendrendement krijgt.

Een slimme belegger grijpt zijn kans nu we spotgoedkoop aandelen kunnen kopen.
 

Krijg vandaag nog toegang tot de complete internationale dividendportfolio. En wie nu tegen de lage koersen koopt (en Europese aandelen zijn vaak nog ondergewaardeerd) krijgt gelijk 7% dividendrendement.

 

  

Kennismaken met hoge korting of krijg uw abonnement helemaal gratis…

Wie interesse heeft in de internationale dividendportfolio en al een abonnement heeft op één van onze dividendnieuwsbrieven The Dividend Factory, PensioenDividend of GroeiDividend, krijgt het eerste jaar 50% korting.

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt deze nieuwe nieuwsbrief voortaan GRATIS.

Wie niet tot de bovenstaande groepen hoort, betaalt €49,- per kwartaal. Klik op de volgende button om u te abonneren.

START hier


Op deze nieuwsbrief geldt natuurlijk ook de niet-goed-geld-terug garantie.

Wij wensen u van harte welkom bij de nieuwe uitgave van DividendRadar. De wereld ligt voor ons open. De komende periode zullen we u trakteren op de beste dividendaandelen wereldwijd.
 

Start vandaag met 7% Europees dividend!


Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS: Naast dit degelijke nutsbedrijf met 7% dividendrendement kent onze portfolio o.a. ook een mediabedrijf met een dividendrendement van 6%, een visproducent met 9,4% en een verzekeringsmaatschappij met 5,1%. En al onze tips keren per kwartaal of per half jaar uit.

 

300_abonneer_hier_pd.jpg