Deze week volgt de nieuwe aandelentip

Dividend Radar blijft uitbreiden:

Onze Europese Dividend Aandelen naderen de 8%

Deze week volgt de nieuwe aandelentip

  

 
Naast Amerika wordt Europa steeds aantrekkelijker voor beleggers die de voorkeur geven aan aandelen met een aantrekkelijk dividend.

We nemen een toenemende belangstelling waar voor Europees dividend.

Ondernemers hebben ingezien dat met het regelmatig uitkeren van een aantrekkelijk dividend hun aanhang groeit. Spelen ze dan ineens voor Sinterklaas? Heeft die daar de centjes wel voor?
 

Wie zich begeeft in dividendland, zal erachter komen dat dividend een steeds belangrijkere rol speelt bij de beleggingskeuze.

 
Wij kijken achter de schermen en zien al langere tijd dat er een interessante verschuiving plaatsvindt. Speculatief beleggen neemt af en men kiest steeds meer voor een beloning in de vorm van dividend.

Wachten op kapitaalwinst kan lang duren en de markten worden steeds grilliger en moeilijker te voorspellen.

Met alle risico’s van dien!

De rente speelt ook een steeds belangrijkere rol. Nu deze extreem laag is, wordt dividend als een interessant alternatief gezien. Bovendien ontvang je meerdere malen per jaar dividend en rente maar één keer per jaar.

 

U kunt nu van die cultuuromslag
in beleggersland profiteren

Wij hebben binnen onze uitgeverij behoorlijk wat expertise opgebouwd als het om dividendbeleggen gaat.

Dividend moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar vooral houdbaar.
 

Dividend moet een fundering vormen binnen de aandelenportefeuille. Dividend vergroot onze cashpositie meerdere malen per jaar. Dividend brengt rust en regelmaat.

 
Wij helpen u graag bij het vinden van ondernemingen die het waar kunnen maken om voor een langere periode een houdbaar en aantrekkelijk dividend uit te keren.

Volgens Allianz Global Investors zullen Europese ondernemingen dit jaar voor een recordbedrag van 323 miljard euro aan dividenden uitkeren. Dat is 7,7% meer dan vorig jaar.

Het gaat goed met Europa en dat heeft een positieve uitwerking op de winst en komt het dividend ten goede.

Toch zullen we ons huiswerk moeten blijven doen. Engeland is zowat het belangrijkste land als het om dividendcultuur gaat, maar de Brexit kan voor onaangename verrassingen zorgen. De zwakkere landen houden we in het vizier.

Dat het goed gaat in Europa is mooi, maar we moeten voortdurend onder de motorkap kijken.


Europese Dividendportfolio groeit

Komende donderdag staat er weer een nieuwe Europese dividendtip op de rol. Onze dividendportfolio groeit gestaag.

Boven aan de lijst staat een degelijk Noors aandeel met maar liefst 7,7% dividendrendement en de uitkeringen zijn per kwartaal.

Onze Spaanse positie die een stelsel aan pijpleidingen bezit voor de doorvoer van gas, trakteert ons op een dividendrendement van bijna 7%.

Deze week is het de beurt aan een Europese verzekeraar en investeerder die het dividend over de afgelopen vijf jaar verdubbelde.

Het actuele dividendrendement: 5,9%

 

Dividendgroei Verzekeraar

 DividendRadar

Een positie waar we trots op zijn! Het dividend groeit en groeit en de onderneming blaakt van degelijkheid. Het dividendrendement valt absoluut op onze radar.

Overweegt u een Europese dividendportefeuille te gaan opbouwen of uitbouwen, dan krijgt u deze week onze nieuwe aandelentip in huis.

U kunt nu een volledig service-abonnement extra voordelig afsluiten.

   

Kennismaken met hoge korting of
zelfs gratis

Wie interesse heeft in de internationale dividendportfolio en al een abonnement heeft op één van onze dividendnieuwsbrieven The Dividend Factory, PensioenDividend of GroeiDividend, krijgt het eerste jaar 50% korting.

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt deze nieuwe nieuwsbrief voortaan GRATIS.

Wie niet tot de bovenstaande groepen hoort, betaalt €49,- per kwartaal. Klik op de volgende button om u te abonneren.

START hier


Op deze nieuwsbrief geldt natuurlijk ook de niet-goed-geld-terug garantie.

Wij heten u van harte welkom bij de nieuwe uitgave van DividendRadar. De wereld ligt voor ons open. De komende periode zullen we u trakteren op de beste dividendaandelen wereldwijd.


Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS. Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.