Gratis abonnement op Dividend Radar

 
Speciaal voor wie een combinatie-abonnement heeft:

Gratis abonnement op Dividend Radar

Europese Dividend Aandelen populair
  

 
Het nieuwe DividendRadar is al aardig op stoom. We hebben hiermee kunnen voldoen aan het verzoek van veel van onze abonnees. Maandelijks presenteren we een nieuwe positie en de portfolio groeit gestaag.

Voorlopig richten we ons op Europese dividendaandelen, maar mettertijd steken we de Europese grenzen over om ook de internationale markten te verkennen. Niet dat we daar onbekend zijn, maar eerst bestrijkt onze radar de Europese beurzen. Focus is belangrijk! Zeker nu de markten wereldwijd volop in beweging zijn.

We hebben internationaal te maken met politieke invloeden, rente, inflatie, olie, de dollar en de sluimerende onzekerheid die voor flinke correcties kan zorgen zoals we al hebben gemerkt.

Met DividendRadar kiezen we voor oerdegelijke bedrijven die een bovengemiddeld dividend uitkeren. Momenteel realiseren we met de Europese dividendportefeuille een dividendrendement van gemiddeld rond de 6%.

Een prachtig rendement dat volledig uit het dividend komt.

Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan, waarmee je voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven ontvangt en inzage hebt in al onze portfolio’s. De korting die je hiermee krijgt, is ruim 1.000 euro. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen.

Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod. Wie enkel in dividendaandelen belegt, geven we een korting van 50% op een jaarabonnement op DividendRadar. Een los abonnement kan natuurlijk ook. Wat u wilt.

 

De portfolio groeit!

Uit de onderstaande grafiek blijkt dat we mooie dividendrendementen halen met onze Europese portfolio.

DividendRadar  

We tellen nu negen posities, maar het aanbod zal de komende periode uitgebreid worden met prachtige posities die op onze watchlist staan. U kunt nog veel van ons verwachten. We hebben inmiddels de jacht geopend op hoogrenderende bedrijfsobligaties met een dividend om van te watertanden.


Wat vinden we zoal terug in de actuele portfolio…


Noors dividend tot 8%

Het dividendrendement loopt tot op een haar na op tot 8% voor ons Noors bedrijf dat actief is in de voedselindustrie. En u weet, dividend liegt niet…

Het dividend van onze Noorse positie steeg in 2016 met 65% en in 2017 met 44%.

U ontvangt 4x per jaar dividend!


Engelse vermogensmanager

Vorige week presenteerden we een aandeel van een degelijke Engelse verzekeraar en vermogensbeheerder. Het dividendrendement: 6%

De onderneming met een lange historie vindt zijn oorsprong in 1836 en heeft haar hoofdzetel in Londen en is wereldwijd actief op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen en pensioenoplossingen. We kunnen de onderneming het beste omschrijven als een breed georiënteerde vermogensmanager die investeert in o.a. onroerend goed en infrastructuur.

Het bedrijf zal zeker profiteren van de stijgende rentevoeten.

De volgende grafiek die het dividendverloop in kaart brengt, is illustrerend voor de meeste van onze posities. Het dividend zit in een stijgende trend!

 

DividendRadar

 

Transport van gas

Gas is een minder vervuilende brandstof dan olie. Om die reden zal gas de komende jaren een brugfunctie vervullen in een overgang naar een schonere wereld.

In onze portfolio zit een internationaal opererende onderneming die zich voornamelijk bezighoudt met het transport van (aard)gas. De onderneming bezit ongeveer 12.000 km aan gaspijpleidingen, met 6 internationale verbindingen en 283 km aan offshore leidingen. Er zijn meer dan 1.300 medewerkers in dienst.

Het dividendrendement: 6,8%

We noemden u enkele voorbeelden van Europese dividendaandelen die een bovengemiddeld dividend uitkeren.

Overweegt u een Europese dividendportefeuille te gaan opbouwen of uw portfolio te gaan uitbouwen, dan kunt u nu met 50% korting of zelfs gratis een abonnement afsluiten op DividendRadar.

   

Kennismaken met hoge korting of
zelfs gratis

Wie interesse heeft in de internationale dividendportfolio en al een abonnement heeft op één van onze dividendnieuwsbrieven The Dividend Factory, PensioenDividend of GroeiDividend, krijgt het eerste jaar 50% korting.

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt deze nieuwe nieuwsbrief voortaan helemaal GRATIS.

Wie niet tot de bovenstaande groepen hoort, betaalt €49,- per kwartaal. Klik op de volgende button om u te abonneren.

START hier


Op deze nieuwsbrief geldt natuurlijk ook de niet-goed-geld-terug garantie.

Wij heten u van harte welkom bij de nieuwe uitgave van DividendRadar. De wereld ligt voor ons open. De komende periode zullen we u trakteren op de beste dividendaandelen, wereldwijd.


Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS. Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.