Nieuw in de Europese Dividend Portefeuille:

6,75% dividend
zonder bronbelasting!

En het dividend loopt alleen maar op:

DividendRadar    

 
We hebben weer een Europese dividendparel te pakken. Hoe mooi kan het zijn:

 • U krijgt gelijk 6,75% dividendrendement
   
 • U betaalt geen bronbelasting
   
 • U ontvangt elke drie maanden dividend
   
 • Aandeel is ondergewaardeerd, dus kans op kapitaalwinst
   
 • Producent van consumentenproducten
   
 • Internationaal actief

 
Neil Woodford
, één van de beste value-beleggers in het Verenigd Koninkrijk, heeft het aandeel als één van de zwaarste posten opgenomen in de twee fondsen die hij beheert.

En last but not least: Het dividend groeit en groeit…

Het bedrijf is er in geslaagd om het dividend gedurende 20 jaar op rij te verhogen. De huidige dividend pay-out ratio bedraagt 64%, wat voldoende ruimte laat voor het verder optrekken van het dividend. De dividendgrafiek zoals hierboven afgebeeld, zegt meer dan genoeg.

Dit aandeel staat model voor onze groeiende internationale dividendportefeuille. Voorlopig focussen we ons op Europees dividend.

Omdat we niet alleen afhankelijk willen zijn van Amerikaanse dividendaandelen, hebben we op verzoek van veel abonnees een Europese dividendportefeuille samengesteld.

Deze is nu goed op stoom en we verwachten ook de komende periode nog een flink aantal dividendparels op te nemen. Het is onze ambitie om ook buiten Europa te gaan kijken en onze radar te richten op internationale dividendaandelen.

Voorop staat een houdbaar dividend, dat bij voorkeur in een stijgende trend zit. Een mooi voorbeeld is het recent opgenomen aandeel.

 

Onze portfolio groeit!

Heeft u interesse in het gaan samenstellen van een volwaardig Europees dividendportefeuille, dan is DividendRadar een goede raadgever. Daar staan we voor!

DividendRadar is al aardig op stoom. Maandelijks presenteren we een nieuwe positie en de portfolio groeit en groeit.

Uit de onderstaande grafiek blijkt dat we mooie dividendrendementen halen met onze Europese portfolio. En… een houdbaar dividend is ons uitgangspunt!

Onze inspanningen resulteren in een structureel stijgend dividendrendement voor onze nieuwe posities. Onze nieuwe positie zal gezien de dividendhistorie makkelijk de 7% gaan overstijgen. Als de trend doorzet, stevenen we af op 8% dividend. U start met 6,75%.

 DividendRadar

 

Overweegt u een Europese dividendportefeuille te gaan samenstellen, dan kunt u nu gratis of extra voordelig een abonnement afsluiten op DividendRadar.

   

Kennismaken met 50% korting
of zelfs gratis…

Wie interesse heeft in de internationale dividendportfolio en al een abonnement heeft op één van onze dividendnieuwsbrieven The Dividend Factory, PensioenDividend of GroeiDividend, krijgt het eerste jaar 50% korting.

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt deze nieuwe nieuwsbrief voortaan GRATIS.

Wie niet tot de bovenstaande groepen hoort, betaalt €49,- per kwartaal. Klik op de volgende button om u te abonneren.

START hier


Op deze nieuwsbrief geldt natuurlijk ook de niet-goed-geld-terug garantie.

Wij heten u van harte welkom bij de nieuwe uitgave van DividendRadar. De wereld ligt voor ons open. De komende periode zullen we u trakteren op de beste dividendaandelen, wereldwijd.


Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Een combinatie-abonnement met hoge korting voor wie al onze beleggingsstrategieën wil combineren


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan, waarmee u voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven ontvangt en inzage hebt in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen.

Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod. Wie enkel in dividendaandelen belegt, geven we een korting van 50% op een abonnement op DividendRadar. Een los abonnement kan natuurlijk ook. Wat u wilt.
 

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.