Archief

 
Krijg 8% dividendrendement en elk kwartaal dividend

14 Europese Hoog Dividend Toppers

Amerikaanse waarden, maar dan uit Europa!
 

 
Onze Europese dividendportefeuille is hard op weg één van onze grootste successen te worden.

De behoefte aan Europees dividend is groot en aan die behoefte hebben we meer dan voldaan. Maar liefst 14 Europese dividendtoppers telt de nieuwe DividendRadar portfolio en deze groeit met de maand. Op termijn kunt u, zoals u van ons gewend bent, uw portefeuille optimaal spreiden.

We blijven onze radar intensief volgen. Er zijn in Europa maar genoeg dividendparels te vinden. Wij zijn streng! We selecteren niet zomaar elk aandeel met een leuk dividend.
 

Het dividend moet hoog en houdbaar zijn!

En bovendien willen we meerdere keren per jaar het dividend ontvangen. Onze producent van consumentengoederen keert elk kwartaal dividend uit. Uw dividendrendement als u nu koopt: 7,25% Maar het dividend kan zomaar nog flink gaan oplopen.

Ter illustratie het dividendverloop van deze dividendtopper: 
 

Dividendhistorie producent consumentengoederen

600_dr5.jpg

Dat zijn Amerikaanse waarden, maar het is toch gewoon dividend van een onderneming vlak bij huis.

  • Ons nieuwste telecom aandeel: 7,93% dividend! Jazeker, uit Europa! Telecom is weer helemaal back in business, na een woelige tijd.
  • Ons aandeel uit de visindustrie keert vier keer per jaar (!) een prachtig dividend  uit. Het dividendrendement: 6,53%.

Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van het dividendbeleggen, mag u van ons dan ook iets verwachten.

 

600_dr3.jpg


Nu tegen een voordelig tarief
kennismaken met DividendRadar

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. U krijgt daarin nieuwe aandelentips en u leest alles over de ontwikkelingen van uw eigen portfolio.

U kunt nu kennismaken voor het lage bedrag van €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat voor slechts €14,95.  

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.
  

START hier

 
Wij heten u van harte welkom bij de nieuwe uitgave van DividendRadar. De wereld ligt voor ons open. De komende periode zullen we u trakteren op de beste dividendaandelen, wereldwijd.


Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.