Nieuwe positie van DividendRadar:

Het ultieme dividendaandeel
is onlangs toegevoegd

Europese dividendportefeuille loopt op tot 8% dividend

  

 
Onze Europese dividendportefeuille is weer een bijzonder aandeel rijker: Het ultieme dividendaandeel.

Dividend = De nieuwe rente!

Dividend is niet voor niets razend populair. Een eeuwenoud begrip is in een heel ander daglicht komen te staan. Nu we voorlopig niet hoeven te rekenen op een rentevergoeding, is dividend hiervoor hét alternatief.

Voor ons is dividend zowat een eerste levensbehoefte. Wij praten in dividend, wij denken in dividend en slapen in dividend.

DividendRadar is het antwoord op de behoefte aan Europees dividend. Deze maand hebben we het ultieme dividendaandeel toegevoegd aan de portfolio.

Wat maakt een aandeel het ultieme dividendaandeel?

Daar kunnen we kort over zijn; Het moet in ieder geval niet conjunctuur gevoelig zijn, de inkomsten moeten constant zijn en er moet altijd, tot in de eeuwigheid behoefte aan zijn. Nou, dan kan er in feite al niet veel meer mis gaan…

Maar het wordt nog mooier als de verdiensten niet alleen constant zijn, maar ook nog eens structureel oplopen. Kijkt u even meer naar het verloop van de winst per aandeel en wat wij van de winst krijgen, dividend dus.
 

DividendRadar

Voor ik het bedrijf verder aan u voorstel: Wie nu koopt krijgt gelijk 5% dividendrendement. Maar, een grote kans dat dit snel weer wordt overtroffen.


Een prachtig rendement tot in lengte van jaren

Vandaag staat een nutsbedrijf centraal. Het verdienmodel is simpel: Als tolwachter wordt er elke maand een vergoeding ontvangen voor de doorvoer van elektriciteit over een netwerk dat met 43.800 km groter is dan de omtrek van de aarde.

Het bedrijf is ook in een aantal aanverwante deelsegmenten van de energiemarkt actief, zoals consultancy, engineering, bouw, infrastructuur voor telecommunicatie, onderhoudswerken, enzovoort. Het bedrijf is opgericht in 1895.

Er is altijd behoefte aan elektriciteit, dus een dergelijk aandeel koop je voor de lange termijn. Met een streep onder ‘lang’.

Zelfs de opkomst van schone energie vormt nog geen risico voor deze onderneming, want ook groene energie moet bij de klant gebracht worden.

De onderneming verdient zijn centjes met het doorvoeren van elektriciteit en dan maakt het uiteindelijk niet uit van welke bron deze afkomstig is.

Storten de beurzen in en dient zich een volgende crisis aan… Dit aandeel zal zich staande weten te houden, levende in de wetenschap dat u jaarlijks een mooie 5% rendement krijgt. En met een grote kans dat dit verder oploopt.

Wat een prachtaandeel!

Wij adviseren u dan ook gelijk dit aandeel toe te voegen aan uw dividendportefeuille.

Maar dit aandeel staat niet alleen…

De volgende grafiek is een weergave van de complete Europese dividendportfolio zoals die op dit moment is samengesteld.
 

DividendRadar

 
De behoefte aan Europees dividend is groot en aan die behoefte hebben we meer dan voldaan. 

Maar liefst 17 Europese dividendtoppers telt de DividendRadar portfolio en deze groeit met de maand. U kunt, zoals u gewend bent van ons, uw portefeuille optimaal spreiden binnen het spectrum van het Hoge Dividend.

We blijven onze radar intensief volgen. Er zijn in Europa genoeg dividendparels te vinden, maar wij zijn streng! We selecteren niet zomaar elk aandeel met een leuk dividend.

Ga nu inkomensgericht beleggen met Hoog Dividend aandelen uit Europa.

 

600_dr3.jpg


Nu tegen een voordelig tarief
kennismaken met DividendRadar

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. U krijgt daarin nieuwe aandelentips en u leest alles over de ontwikkelingen van uw eigen portfolio.

U kunt nu kennismaken voor het lage bedrag van €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat voor slechts €14,95.  

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.