17 Europese Hoog Dividend tip voor 2017

De actie €14,95 voor een abonnement loopt af

Europese dividendportefeuille loopt op tot 8% dividend

  

 
Dat de beurzen weer van slag zijn, komt niet als een donderslag bij heldere hemel. Een voorbode van nog meer correcties bij aanvang van het nieuwe jaar.

DividendRadarEen hele normale reactie na een bubbel die zich in de laatste jaren heeft opgepompt. Veel aandelen zijn te duur geworden, dus pas op met kopen.

Veel beleggers hebben hun cashpositie uitgebreid. Waarschijnlijk u ook.

Ongeacht de situatie adviseren wij u nu een vangnet aan te leggen voor mindere tijden.

Dividendaandelen (met een stabiel en hoog dividend) lenen zich het beste voor het verankeren van uw portefeuille.

DividendRadar is dé specialist op het gebied van Europese Hoog Dividend aandelen.

Hoewel Amerika bekend staat om zijn volwassen dividendcultuur, zijn er met intensieve research ook in Europa echte dividendparels te vinden.

Deze liggen echter niet voor het oprapen. Een apart team is dagelijks bezig met het in het vizier krijgen van kwalitatieve aandelen die een bovengemiddeld en duurzaam dividend uitkeren.

 

Oerdegelijk en houdbaar dividend


Elektriciteit

In de volgende grafieken wordt de dividendhistorie en winst per aandeel weergegeven van onze nieuwste positie.

DividendRadar

Wie nu koopt, krijgt met onze nieuwe aanwinst gelijk 4,9% dividendrendement van een oerdegelijk aandeel van een onderneming die in 1895 is opgericht. Het verdienmodel is simpel: Als tolwachter wordt er elke maand een vergoeding ontvangen voor de doorvoer van elektriciteit over een netwerk dat met 43.800 km groter is dan de omtrek van de aarde.

Elektriciteit is altijd nodig. Of dit nu groen, grijs of zwart is! Dus een voorwaarde voor een vorstelijk dividend, tot in lengte van jaren.

Over 10 jaar mag u vaststellen dat u simpelweg 50% rendement heeft gemaakt, enkel op basis van het dividend. Maar, we gaan nog een flinke stap verder…

Ons tweede elektriciteitsbedrijf distribueert niet alleen, maar produceert het ook. Hoe degelijk wil je het hebben!

En dat met een Europees dividendrendement van 8,3%

Na vijf jaar heeft u bij dit aandeel al ruim 40% rendement op basis van het dividend.

Bijzonder is het alsmaar oplopende dividend. Kijkt u even mee naar de dividendhistorie van onze andere elektriciteitsmaatschappij (die met 8,3% dus) …

DividendRadar

Indrukwekkend mogen we wel stellen. En oh ja… het dividend wordt om de drie maanden aan u uitgekeerd. Een juweel van een dividendaandeel.


Telecom

Telecombedrijven kennen ook een constante stroom aan inkomsten. Abonnementen worden altijd per maand betaald. Een perfecte basis voor een regelmatige stroom aan dividend die ze graag aan ons betalen.

Ons telecomaandeel: 7,9% Dividendrendement

 

Ook het dividendverloop bij ons telecomaandeel is overtuigend!

 DividendRadar

 

Media

De analoge en digitale communicatie neemt een vlucht. De ontwikkelingen gaan snel. De concurrentie ook! We zijn erin geslaagd een bekende uit de mediawereld aan de portfolio toe te voegen.

Ons media aandeel: 7,5% Dividendrendement

Maar de genoemde aandelen staan niet alleen…

De volgende grafiek is een weergave van de actuele Europese Hoog Dividend portfolio.

 

DividendRadar

 

De behoefte aan Europees dividend is groot en aan die behoefte hebben we meer dan voldaan.

Maar liefst 17 Europese dividendtoppers telt de DividendRadar portfolio en deze groeit met de maand. U kunt, zoals u gewend bent van ons, uw portefeuille optimaal spreiden binnen het spectrum van het Hoge Dividend.

We blijven onze radar intensief volgen. Er zijn in Europa maar genoeg dividendparels te vinden, maar wij zijn streng! We selecteren niet zomaar elk aandeel met een leuk dividend.

Ga nu inkomensgericht beleggen met Hoog Dividend aandelen uit Europa.

  

DividendRadar

 

Nog maar een paar weken extra voordelig kennismaken

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. Let op: deze wel heel voordelige actie loopt binnenkort af. Wellicht hét moment om eindelijk eens kennis te maken met DividendRadar.
 

Met het instapabonnement heeft u recht op ALLE services: U krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio. U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd.

 
U kunt nu voordelig abonnee worden tegen
 het lage bedrag van €14,95.

 
Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat voor slechts €14,95.  

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.