Voor u geselecteerd:

Hoog Dividend toppers
uit Europa

Europese dividendportefeuille telt nu 20 posities
  
tot 10% dividend

  

 
Ons advies: Koop nu Hoog Dividend aandelen tegen aantrekkelijke koersen. Daarmee krijgt u gelijk een prachtig dividendrendement en een grote kans op nog eens kapitaalwinst.

Onze portefeuille loopt momenteel tot 10% dividendrendement.

Dividend wordt steeds belangrijker. De kans op grote correcties worden in de media steeds vaker aangekondigd. Dividend biedt dan bescherming.
 

DividendRadar

Ook in Europa vinden we aandelen met een fors dividendrendement, maar deze liggen niet altijd aan de oppervlakte. Wij hanteren strenge criteria want het dividend moet wel stabiel zijn.

We houden niet van ‘cowboy aandelen’. We selecteren betrouwbare bedrijven met een klassiek en makkelijk te begrijpen verdienmodel.

In het volgende deel leert u een onderneming kennen die aan onze strenge eisen voldoet.


Onze 20e positie is een oerdegelijk aandeel
van een waterzuiveringsbedrijf

Ons recent opgenomen positie, de 20e inmiddels, is afkomstig van een bedrijf dat zowel actief is in de distributie van drinkwater als in de verwerking van afvalwater.

Het bedrijf haalde een Award binnen voor zijn innovatief 2015-2020 Business Plan. Volgens Engelse analisten gaat het hier om een aandeel met het hoogst mogelijk potentieel op de binnenlandse beurs, waarbij vanzelfsprekend het dividendrendement van ruim 5% een rol speelt.

En het dividend loopt voortdurend op…

 

Groeipotentieel

Het grootste groeipotentieel ligt weggelegd in de sector afvalwater. U weet dat het thema duurzaamheid in veel Westerse landen hoog op de agenda staat.

De onderneming die vandaag wordt besproken, weet een klassiek businessmodel slim te combineren met nieuwe projecten waarbij het milieu centraal staat.

En de onderneming staat hierin niet alleen… 

Met steun van de overheid werd een nieuw recyclagesysteem opgezet, bedoeld om afval om te zetten in elektriciteit en hitte. Inmiddels presteren deze projecten zo goed, dat men in een rap tempo de projecten op de eigen markt uitbreidt. De op de thuismarkt opgedane ervaring kan aangewend worden voor buitenlandse expansie. 

De onderneming heeft hiermee de weg vrijgemaakt voor verdere groei.

        

Tevreden klanten

Dankzij een voortdurende focus op efficiëntie en kostenbesparingen is de gemiddelde waternota voor de gebruikers nu lager dan negen jaar geleden. Op basis van het huidige business-plan mag voor de periode 2020-2025 een verdere daling van de factuur met 11% gerekend worden. Tot grote tevredenheid van de klanten uiteraard.

En dat de verlaging van de waterfactuur wordt gekoppeld aan betere resultaten, stemt ook de beleggers tevreden.

 

Verdubbeling van het dividend

De omzet bleek over de laatste verslagperiode met iets meer dan 3% te zijn gestegen. Het netto resultaat steeg wat harder met 3,3%. De beleggers werden beloond met wederom een toename van het dividend. De laatste stijging van het dividend betrof 7,5%.

Sommige analisten beschouwen het bedrijf als een ‘Real Dividend Rock Star’ en dat is niet overdreven…

De volgende grafiek is het harde bewijs van een voortdurend oplopend dividend. De onderneming gaat uit van een verdubbeling in 10 jaar tijd. De cashflow van de onderneming is goed voorspelbaar. 

DividendRadar

 

Koers

Het bedrijf is actief in de sector van de utilities en dat betekent dat de koers van het aandeel stabiel en weinig volatiel is.

Het dividend legt een stevige buffer onder de koers.

In de afgelopen vijf jaar heeft de koers zich op de Londense beurs relatief stabiel gedragen. Gemeten over de afgelopen 12 maanden is het aandeel met bijna +23% gestegen. Dat is veruit boven het marktgemiddelde.

 

Een rijk aanbod Europese Hoog Dividend aandelen

Onze focus ligt op dividend.

Niet dat de beurskoersen ons helemaal koud laten, maar we beleggen voor de lange termijn. In eerste instantie gaat het ons om inkomen en daarvoor hebben we een unieke en uitgebalanceerde Hoog Dividend portefeuille samengesteld, bestaande uit stuk voor stuk sterke Europese bedrijven.

Dat zijn niet altijd ondernemingen die bij het grote publiek bekend zijn. Daar zit de expertise van DividendRadar.

De aandelen uit onze Europese dividendportfolio realiseren een dividendrendement van tussen 5% en 10%. Dat is mede afhankelijk van de stand van de beurzen. Momenteel liggen de dividendrendementen doorgaans hoger door de lagere beurskoersen.

Dat is natuurlijk een prachtig koopmoment!

In de volgende tabel zetten we voor u de actuele dividendrendementen van onze portfolio op een rij:
 

DividendRadar 

 
De portfolio kent een grote spreiding en de dividendrendementen zijn hoog.

De portfolio groeit met de maand. Deze bevat momenteel 20 Europese dividendtoppers die meerdere malen per jaar dividend uitkeren. Ook dat is voor ons een voorwaarde.

We blijven onze radar intensief volgen. Er zijn in Europa maar genoeg dividendparels te vinden, maar wij zijn streng! We selecteren niet zomaar elk aandeel met een leuk dividend.

Ga nu inkomensgericht beleggen met Hoog Dividend aandelen uit Europa.

 

DividendRadar

 

Deze week kunt u extra voordelig kennismaken

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. 
  

Met het instapabonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio. U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd.

 
U kunt nu voordelig abonnee worden tegen
 het lage bedrag van €14,95.

 
Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat voor slechts €14,95.  

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.