Nieuw: kopen met korting in gevoelige sector

Maak voor €14,95 kennis
met onze Europese Hoog Dividend portefeuille

Dividendrendementen lopen op tot 10%!
 

 
DividendRadar heeft onlangs weer een gloednieuwe Hoog Dividend tip gepresenteerd. Eentje met 6,5% dividendrendement en het dividend wordt vier keer per jaar uitgekeerd. Een juweel!

Maar… er ligt nog een kans met dit aandeel. Het aandeel is ondergewaardeerd, dus de kans op ook nog eens kapitaalwinst is zeker aanwezig.

Waarom is dit aandeel ondergewaardeerd? De sector waarin het zich bevindt heeft momenteel last van de scrupules van de heer Trump. De onderneming is actief in de staalmarkt.

Zoals u weet, koestert Trump de tomeloze ambitie om de Verenigde Staten weer groot te maken. Hij heeft daarom maatregelen getroffen die moeten voorkomen dat de Amerikaanse markt wordt overspoeld door buitenlands staal. Op de eerste plaats wordt natuurlijk China hiermee getroffen, maar ook andere landen worden niet gespaard.

De onderneming achter het aandeel dat vandaag centraal staat, heeft goed stand weten te houden.

We wachten af hoe de handelsoorlogen aflopen. Wanneer een onderneming in deze toch moeilijke tijden de aandeelhouders tevreden weet te houden, dan hebben we vertrouwen in de toekomst van deze onderneming. Nogmaals gezegd, bouw wel enige voorzichtigheid in, want Trump kan rare bokkensprongen maken.

Wie dit aandeel nu koopt, krijgt gelijk een dividendrendement van 6,5%.

Wie bereid is met ons de ontwikkelingen af te wachten, kan handig gebruik maken van het dividendvangnet. U geniet gelijk een mooi inkomen uit dividend en het is wachten wanneer de koers ons ook een mooie kapitaalwinst kan opleveren.

 

DividendRadar

 

Roestvrij staal

Samen met een aantal dochterbedrijven maakt de onderneming roestvrij staal, evenals een aantal gespecialiseerde staalproducten. De klanten kunnen het roestvrij staal in alle mogelijke vormen kopen: staven, semis, draad, platen, cold-rolled strips enzovoort.

Het bedrijf is op de eerste plaats een toeleverancier aan sectoren als ruimtevaart, automotive, catering, bouw, household appliances, electrical engineering, industrial processes, de medische sectoren en olie- en gas.


Resultaat

In de boeken van het vierde kwartaal stond een hoger resultaat dan verwacht. De EBITDA kwam uit op €90 miljoen, terwijl er werd uitgegaan van €86 miljoen. Men verwacht voor het eerste kwartaal een zelfde resultaat. Hiermee loopt het aandeel steeds meer in de kijker. Wij wachten niet langer…

Wij stappen nu in!

Het management wordt geroemd om hun kapitaaldiscipline onder uitdagende marktomstandigheden. De onderneming heeft zich zelfs ten doel gesteld de kostenbesparingen van €50 miljoen te verhogen naar €200 miljoen. Het dividend gaat van €1,53 naar €1,75. De verhoogde uitdagingen zijn een positieve verrassing. Dat het een dividendaandeel pur sang betreft, blijkt wel uit de volgende grafiek.

DividendRadar

 


Onze Europese Hoog Dividend portefeuille groeit

Onze populaire Europese Hoog Dividend portefeuille groeit en groeit. We selecteren de parels onder de dividendaandelen.

Onze strenge selecties leverden een uitgebalanceerde en gespreide dividendportefeuille op. De volgende tabel is daar een weergave van. Bij elke positie staat het actuele dividendrendement. 

 

Dividendrendement Europese Hoog Dividend portefeuille
(per 3 mei)

DividendRadar

Ga nu inkomensgericht beleggen met Hoog Dividend aandelen uit Europa.

 

DividendRadar

 

Extra voordelig kennismaken

U kunt nu de DividendRadar nieuwsbrieven lezen tegen minimale kosten. 
  

Met het instap-abonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio. U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd.

 
U kunt nu voordelig abonnee worden tegen
 het lage bedrag van €14,95.

 
Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat de eerste 3 maanden voor slechts €14,95.  

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.