We hebben belangrijk nieuws voor u!

Onze radar, die zich richt op Europese dividendaandelen, heeft de afgelopen maanden een aantal zeer interessante aandelen in het vizier gekregen.

Dat willen wij graag met u delen.

Dat de onrust op de beurzen toeneemt, is voor ons geen reden om onverminderd door te gaan met het uitbreiden van onze succesvolle Europese Hoog Dividend portefeuille. Er zijn nog genoeg betrouwbare ondernemingen met sterke fundamentals die een Hoog Dividend uitkeren.

We noemen u een staalfabrikant met een dividendrendement van 7,1% en waarvan de koers afgelopen vier weken met 20% steeg. Of een bedrijf dat software ontwikkelt waarmee beleggers gigawinsten kunnen maken. Het dividendrendement: 9,36%.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de in totaal 23 Hoog Dividend parels.

Dividendbeleggers wijken al snel uit naar Amerika, maar het dollarrisico blijft aanwezig. Om uw dividendportefeuille optimaal te spreiden, hebben wij op veler verzoek een Europese dividendportefeuille samengesteld.

Deze is inmiddels flink uitgebreid en er is keuze te over.

Op zoek gaan naar een houdbaar en Hoog Dividend uit Europa was geen eenvoudige klus, maar ons team is apetrots de nieuwe portfolio aan u voor te stellen.

DividendRadarSpeciaal voor u als geïnteresseerde belegger hebben onze analisten een compleet Europees Hoog Dividend rapport samengesteld dat GRATIS en zonder enige verplichting is op te vragen.

Hierin presenteren wij al onze posities, overzichtelijk ingedeeld per branche.

Een absolute aanrader voor wie de lage of negatieve rente wil ontvluchten en zijn beloning in de vorm van dividend meerdere keren per jaar wenst te ontvangen.

Dividend is de nieuwe rente!

Kik hier om het nieuwe Europese Hoog Dividend rapport vandaag nog op te vragen. Het kost u niets en u hoeft geen gegevens achter te laten. Gewoon klikken en klaar.


Met vriendelijke groet,

Team DividendRadar