Laatste kans!

Wat een succes! Afgelopen vrijdag stuurden we de reminder op de actie, waarbij u al voor €14,95 abonnee kon worden van DividendRadar, onze populaire Europese Hoog Dividend nieuwsbrief.
Er is een grote behoefte aan Europees dividend als bescherming tegen de dollar. En ja, ook deze portefeuille bestaat enkel uit de beste Hoog Dividend aandelen, tot wel 10% dividendrendement! Wie de actie gemist heeft, mogen we nog één dag de kans geven om extra voordelig kennis te maken met deze unieke Europese Hoog Dividend portefeuille. 
We heten u alvast van harte welkom! 

  

Deze actie loopt vanavond af:

Slechts €14,95 voor

DividendRadar

U betaalt vandaag €14,95. Hiermee heeft u recht
op al onze services en u krijgt toegang tot de complete portfolio.
 

….en Niet-Goed-Geld-Terug garantie!

 

 
De portfolio van DividendRadar zit tjokvol Europese Hoog Dividend parels.

Apetrots zijn we op onze selectie. In Europa heerst niet dezelfde dividendcultuur als in Amerika maar wie goed zoekt, is in staat een volwaardige Hoog Dividend portefeuille samen te stellen, bestaande uit Europese aandelen.

En die vorstelijke dividendbetalers moeten dat wel frequent doen. Bij voorkeur elk kwartaal.

Deze week presenteren we een gloednieuwe positie in de portfolio. Eentje met een dividendendement boven de 7%!

Wilt u bij de presentatie zijn? Deze week kunt u voor de wel zeer vriendelijke prijs van slechts €14,95 kennismaken. U heeft dan gedurende 3 maanden recht op ALLE services, de complete portfolio en u krijgt elke maand een update en een nieuwe Europese Hoog Dividend tip.

Let op: Deze actie loopt maar enkele dagen! A.s. zondag 29 september loopt de actie af. Doe uw voordeel!

 

Maak vandaag nog kennis met de
complete portfolio

  • We noemen u een staalfabrikant met een dividendrendement van 7,2% en waarvan de koers afgelopen vier weken met 20% steeg.
  • Of een bedrijf dat software ontwikkelt waarmee beleggers gigawinsten kunnen maken. Het dividendrendement: 9,7%.
  • Onze financials halen dividendrendementen van 8,0%  7,9%  7,6%  6,2%  6,6%.


Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de in totaal 24 Hoog Dividend parels.

Dividendbeleggers wijken al snel uit naar Amerika, maar het dollarrisico blijft aanwezig. Om het valutarisico van uw dividendportefeuille optimaal te spreiden, hebben wij op veler verzoek een Europese dividendportefeuille samengesteld met volop spreidingskeuze.

  

DividendRadar

 

Extra voordelig kennismaken nu voor slechts €14,95

 
U kunt nu onze maandelijkse nieuwsbrieven lezen tegen minimale kosten. 
  

Met het instap-abonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio. U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd.

 
U kunt nu voordelig abonnee worden tegen
 het lage bedrag van €14,95.

 
Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat de eerste 3 maanden voor slechts €14,95.  
 

Let op: Deze actie loopt maar enkele dagen! Zondag 29 september om 23:59 uur loopt de actie af. Doe uw voordeel!

 

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.