DividendRadar presenteert:

Fonds met 6,7% dividend keert elk kwartaal uit

Waarom wij bewust kiezen voor een UK fonds

  

 
Vandaag presenteren wij een gloednieuwe positie met een extra hoog dividend dat vier keer per jaar wordt uitgekeerd.

Een pracht van een fonds om uw op inkomen gerichte portefeuille vandaag nog uit te breiden. Voor wie nog niet begonnen is met het inrichten van een inkomensportefeuille, is onze UK tip een mooie start.

Er is bewust gekozen voor een fonds bestaande uit 50 aandelen van Britse beursgenoteerde ondernemingen die een bovengemiddeld dividend uitkeren. De Brexit houdt ons al langere tijd bezig. De media smullen ervan.

Door alle onzekerheid die is ontstaan, mijden de meeste beleggers deze markt.

Maar de echte slimme investeerders zien hier juist een kans.

Met name door de lage waardering van het Pond. Maar er zijn meer redenen…

De koers/winst-verhouding en de price-to-dividend ratio wijzen op een relatieve onderwaardering van Britse aandelen van 30% ten opzichte van vergelijkbare bedrijven buiten de UK.

De waarderingen van bedrijven bevinden zich op het laagste niveau sinds decennia. Veel Britse ondernemingen hebben een inkoopprogramma van eigen aandelen lopen.

Het dividend is niet naar beneden aangepast. Waarom zouden ze. De fundamentals zijn immers in tact gebleven.

Dat heeft juist een positief effect op het dividendrendement.

Kijk, dat zijn mooie uitgangspunten voor de Hoog Dividend beleggers.

De conclusie luidt dat te midden van heel wat onzekerheid de beursgenoteerde Britse aandelen al veel slecht nieuws verrekend hebben. Een harde Brexit kan weliswaar de koersen in Londen verder onder druk zetten, maar dat zou ons inziens neerkomen op een nog grotere koopkans. Tegen die achtergrond biedt ons UK Dividend fonds wel degelijk kansen.

In het volgende deel gaan we dieper in op de nieuwe positie van DividendRadar.

 

De komende jaren een inkomen uit dividend 

Het betreft een tracker die belegt in Britse aandelen. Het dividendrendement: 6,7%. De kostenratio bedraagt slechts 0,4%.

De index die gevolgd wordt bestaat uit 50 Britse ondernemingen. De top-lijst:

DividendRadar

Omdat het fonds zich richt op inkomen uit dividend, ontstaat er op natuurlijke wijze een verdeling, waarbij traditionele dividendbetalers de lijst aanvoeren.

 

DividendRadar

 

Dividend

Het dividendrendement gaat richting de 7% en de uitkeringen zijn per kwartaal. Twee belangrijke pijlers voor onze portfolio. We hebben vastgesteld dat het dividend, vergeleken met de vorige vier uitkeringen in 2018, gestegen is met ruim 4%. En dat juist in de periode met de op handen zijnde Brexit.

Dus dat het dividend niet aangetast is (en zelfs stijgt!) is dan niet zo vreemd. De fundamentals zijn goed.

 DividendRadar

Koersverloop 

Wat heeft de koers dan gedaan tijdens de mediahype zult u zich afvragen. De koers heeft zich kranig gedragen. Over de afgelopen 12 maanden is die licht gedaald met 4,5%. De laatste drie maanden is deze met 3,3% gestegen. Dus we stellen vast dat het aandeel niet zo volatiel is als de Brexit en al het tumult eromheen doet vermoeden.

Onze advies luidt: Vandaag nog kopen!

  

DividendRadar

 

Extra voordelig kennismaken

 
U kunt nu onze maandelijkse nieuwsbrieven lezen tegen minimale kosten. 
  

Met het instap-abonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio. U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd.

 
U kunt nu voordelig abonnee worden tegen
 het lage bedrag van €14,95.

 
Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat de eerste 3 maanden voor slechts €14,95.  

 

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.