Vandaag is de presentatie:

Nieuwe positie met
9% Dividend!

DividendRadar introduceert nieuwe Europese tip

  

 
De redactie van DividendRadar is super-enthousiast over het nieuwe aandeel dat vandaag aan de portfolio wordt toegevoegd.

Een waar dividendkanon dat ons, gerekend met de actuele koers, ruim 9% dividendrendement oplevert.

Kassa!

Waar vind je nog dergelijke dividendparels die het waar kunnen maken om dergelijke dividenden voor langere tijd te kunnen blijven uitkeren?

Om dat te bewijzen hebben we twee grafieken geselecteerd die in één oogopslag aantonen dat de onderneming prachtige rapportcijfers haalt…

DividendRadar

Zowel de omzet, als het resultaat van de onderneming nemen jaarlijks toe. De onderneming maakt een gecontroleerde groei door.

In drie jaar tijd groeide de omzet met 28%, maar de winst groeide met 70%!

Een geweldige prestatie, die geleverd wordt in een toch behoorlijk beweeglijk segment: De onroerend goed markt.

 

De onroerend goed sector staat bekend
om zijn hoge dividenden

De huizenmarkt is sinds het uitbreken van de vorige crisis in een ander daglicht komen te staan. Dat in deze hoek de hardste klappen zijn gevallen, wil echter niet zeggen dat er geen prachtige resultaten behaald kunnen worden. En daarbij is de sector meer dan hersteld.

Veel hangt af van de kwaliteit van het management van een onderneming en binnen welk segment van de markt deze opereert.

De onderneming die vandaag centraal staat, blinkt hierin uit en dat heeft alles te maken met het DNA van de onderneming. Hiermee bedoelen we de identiteit waarbij zaken als visie, klantgerichtheid, risicomanagement, kostenbeheersing en prestaties kenmerkend zijn.

De onderneming achter ons nieuwe aandeel bouwt appartementen en familiewoningen, zowel voor het hogere segment als voor de sociale woningbouw.
 

Met 4.500 medewerkers werden in 2018 16.449 nieuwe huizen verkocht en dat waren er 406 meer dan het jaar daarvoor. We spreken over een marktleider in het segment waarin het bedrijf actief is.

 
Dat de onderneming in staat is steeds meer projecten te realiseren, is te danken aan het feit dat het bedrijf zich snel kan aanpassen aan de smaak van het publiek. Het effect van deze flexibele houding zien we terug in het indrukwekkende bedrijfsresultaat.

En dat is goed voor het dividend dat terugvloeit naar de aandeelhouders!

De onderneming heeft een duidelijke strategie uitgestippeld, waarbij gemikt wordt op jonge gezinnen en alleenstaanden die voor het eerst een eigen huis betrekken. Daardoor kunnen er ook goede prijzen gevraagd worden voor de aangeboden nieuwbouwwoningen.

Het management legt de klemtoon vooral op een efficiënte aanpak, die goede resultaten moet kunnen garanderen.

De gemiddelde return op het aangewend kapitaal bedroeg op 31 december 2018 52,8%.

De vooruitzichten zijn goed!

De onderneming beschikt over een grote voorraad aan bouwgronden, die in de komende jaren ontwikkeld en verkocht zullen worden. Of met andere woorden: daarmee zijn zowel de toekomstige resultaten voor de komende jaren als de dividenduitkering veilig gesteld.

Een belangrijk bijkomend voordeel is dat het bedrijf zo veel mogelijk alles in eigen handen houdt. Ze beschikt zelfs over een fabriek die jaarlijks 80 miljoen bakstenen kan maken, waarmee voor 2/3e aan de eigen behoeften wordt voldaan.

Kortom, de portfolio van DividendRadar wordt steeds aantrekkelijker met een onderneming zoals vandaag aan u voorgesteld. Eentje met goede vooruitzichten en 9% dividendrendement.

Is een extra dividendinkomen op basis van jaarlijks ruim 9% dividend iets voor u?

Vandaag kunt u voor een zeer vriendelijke prijs kennismaken met de complete Europese Hoog Dividend portfolio van DividendRadar.

  

DividendRadar

 

Extra voordelig kennismaken

 
U kunt nu onze maandelijkse nieuwsbrieven lezen tegen minimale kosten. 
  

Met het instap-abonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio. U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd.

 
U kunt nu voordelig abonnee worden tegen
 het lage bedrag van €14,95.

 
Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat de eerste 3 maanden voor slechts €14,95.  

 

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.