Wat veel beleggers niet weten:

UK wordt het nieuwe Dividend Walhalla!

Dividend Radar deed baanbrekend research
Deze aandelen profiteren van de laatste verkiezingen

  

 
Wij kunnen u zo vlak voor het nieuwe jaar met trots melden dat onze Europese portefeuille inmiddels de parels onder de Engelse Hoog Dividend aandelen heeft gelokaliseerd en voltallig opgenomen in de portfolio.

Engeland mag dan wel de EU de rug toekeren, dat betekent niet dat er geen kansen liggen voor de echte dividendbeleggers.

De liefhebbers van het echte hoge dividend!

Bent u ook zo Brexitmoe? Is de Engelse soap u inmiddels niet te veel geworden? Misschien wel, maar het blijft natuurlijk een uiterst serieuze kwestie die erg gevoelig ligt. Deze voortslepende kwestie heeft ons wel degelijk iets opgeleverd.

Als er iets is waar beleggers niet van houden, dan is het onrust en onzekerheid. De aanloop tot de Brexit is een lange en hobbelige weg geworden die nog niet ten einde is. Toch hebben de recente Lagerhuisverkiezingen wel degelijk iets opgeleverd.

Al waren de heren Johnson en Corbyn beiden impopulair, de Engelsen waren het gemodder zo zat, dat de korte termijn boodschap van Johnson de reden was voor zijn overwinning.

Het zal u niet ontgaan zijn dat Johnson aardig lijkt op Donald Trump. Ze zijn allebei behoorlijk bot en ongenuanceerd, en nu hebben het beiden voor elkaar gekregen de beurskoersen flink op te stuwen. De reactie van de beleggers op de knagende onzekerheid is als sneeuw voor de zon verdween.

Onze dividendaandelen zijn zo sterk, dat ze in korte tijd de weg omhoog hebben ingezet.

In feite is dit weer een wijze les voor iedereen. Beleggers vertonen in de regel kuddegedrag en laten zich leiden door de waan van de dag en niet door de kwaliteit van een bedrijf.

Wie ondergewaardeerde Hoog Dividend aandelen koopt, is straks spekkoper. Wij hebben ze voor u gevonden.

We zetten onze winnaars van de verkiezingen voor u op een rij:

  • Een vooraanstaande Engelse verzekeraar steeg met 17%.
  • Een bekende Engelse vermogensbeheerder zag de koers in korte tijd met 10,2% stijgen
  • Een onderneming actief in de distributie van drinkwater en verwerking van afvalwater zag de koers met 10,8% stijgen.
  • Onze nieuwe aandelentip steeg in korte tijd met 9,2%.
  • Een bekend nutsbedrijf zag zijn koers met 9,8% stijgen.

En dan te bedenken dat de dividendrendementen van onze Engelse posities momenteel variëren tussen de 4% en 11%.

De uitkeringen zijn meerdere malen per jaar. Een unieke selectie aandelen voor de inkomensgerichte belegger die niet alles op de dollar inzet. In Amerika is er een rijk aanbod aan dividendaandelen, maar wie wat verder kijkt vindt deze ook in Europa.
 

De Engelse Hoog Dividend aandelen maken onderdeel uit van een omvangrijke DividendRadar portefeuille met aandelen die dividendrendementen realiseren van 4%, 6% , 8%, 10% en meer.


Ter illustratie voegen we twee grafieken bij, die in één oogopslag de prestaties van onze nieuwste aanbeveling illustreren.
 

DividendRadar

Zowel de omzet, als het resultaat van deze onderneming nemen jaarlijks toe. De onderneming maakt een gecontroleerde groei door. In drie jaar tijd groeide de omzet met 28%, maar de winst groeide met 70%!

Een geweldige prestatie, die geleverd wordt in een beweeglijk segment: De onroerend goed markt.

Actueel dividendrendement: 9,2%!

De portfolio van DividendRadar wordt steeds aantrekkelijker en omvangrijker met maar liefst 25 (!) posities. Vandaag kunt u voor een aantrekkelijke prijs kennismaken met de complete Europese Hoog Dividend portfolio van DividendRadar.

  

DividendRadar

 

Extra voordelig kennismaken

 
U kunt nu onze maandelijkse nieuwsbrieven lezen tegen minimale kosten. 
  

Met het instap-abonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio. U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd.

 
U kunt nu nog vóór de kerst abonnee worden voor slechts
€14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat de eerste 3 maanden voor slechts €14,95.  

 

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

Sluit vóór de kerst een extra voordelig instap-abonnement af. Deze aanbieding loopt op kerstavond 24 december om 23:59 uur af.

 

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.