Kennismakingsaanbieding:

U betaalt vandaag €14,95
voor DividendRadar

Lees alles over onze nieuwe aandelentip, waarbij u 6%
dividend combineert met een grote kans op extra kapitaalwinst

 

 
We zijn het jaar aanvankelijk goed begonnen, maar de eerste tegenslag hebben we al te pakken. De dreiging die van het coronavirus uitgaat, heeft gelijk effect op de beurskoersen.

Het coronavirus dwingt de Chinese overheid producties van grote bedrijven zoals Apple stil te zetten voor een periode van een dag of zeven. Dat is slechts een voorbeeld. Dit soort effecten verspreiden zich als een olievlek over China, en wellicht straks over de rest van de wereld.

Laten we niet panikeren. De media kunnen weer aan de gang met hun headlines. Wij hebben voor de maand januari weer een interessante Europese dividendtip.

Eentje met 6% dividend!

Het aandeel keert een prachtig dividend uit dat de laatste jaren voortdurend stijgt.

Het dividend over 2019 is met 37% gestegen.

Het gaat om een grote wereldwijde speler die actief is in de bouw en daarnaast tal van diensten aanbiedt die verdergaan dan alleen de bouwsector. We praten over een Spaans bedrijf dat sterke fundamenten heeft. Het gaat om een omzetgrootte van 38 miljard euro en een EBITDA van €2,5 miljard, welke in een periode van twee jaar met 34% toenam.

We hebben dus te maken met een flinke speler in de markt van bouw, constructie en onderhoud. Denk aan het aanleggen van spoorwegen, havens, elektriciteitsnetwerken, autowegen en de infrastructuur in de mijnbouw.
 

DividendRadar 

Het voert te ver om alle activiteiten hier op een rij te zetten. Deze zijn talrijk. Uiteraard wordt deze onderneming uitgebreid belicht in de maandelijkse nieuwsbrief van DividendRadar, editie januari 2020.

Het gaat om een bedrijf met stevige fundamenten. Dat betekent dat we de komende jaren op een flink portie dividend kunnen rekenen.
 

Over 2019 is er €1,90 aan dividend uitgekeerd. Met een actuele koers van €31,47 betekent dat een dividendrendement van 6%.

 
De ontwikkeling van het dividend spreekt voor zich.

DividendRadar

We mogen met recht spreken van een trouwe dividendbetaler die de wind in de zeilen heeft.

Het van oorsprong Spaanse bedrijf heeft zijn portfolio gespreid over een groot deel van de wereld, waar bijna 200.000 medewerkers actief zijn.

Op die manier worden de kansen optimaal benut en de risico’s breed gespreid.

 

Geen Tesla, APPLE of Netflix…

De kracht van DividendRadar zit hem in de vindingrijkheid en de fijne neus voor betrouwbare bedrijven die het waar kunnen maken over een langere periode een bovengemiddeld dividend uit te kunnen keren.
 

De bedrijven die wij selecteren komen misschien niet zo vaak in het nieuws als Tesla, APPLE of Netflix. Dat zijn ondernemingen die beleggers kiezen voor de naam en het imago. Wij kijken naar de werkelijke waarde van een onderneming.

 
Het uitgangspunt is een regelmatig inkomen dat we halen uit de frequente dividenduitkeringen. Het dividendrendement loopt momenteel tot boven de 10%.

Gemiddeld mag u rekenen op zo’n 6% dividendrendement. Een prachtig rendement als je kiest voor een rustige belegging voor de lange termijn en die u met ijzeren regelmaat van een aantrekkelijk inkomen uit dividend voorziet.

Onze expertise op het gebied van dividendbeleggen is groot. Met name onze Europese dividendportefeuille groeit hard momenteel.

We noemen u enkele voorbeelden:

DividendRadar

Het betreft veelal bedrijven met een miljardenomzet en een stevig rendement. Dat is wel de basis voor het frequent uit kunnen keren van een hoog dividend.
 

Koopje

Volgens analisten is het aandeel dat hier centraal staat op de huidige koersniveaus (rond de €31) een koopje. De waardering zou €48 kunnen bedragen, wat een koers is die richting de historische piekkoers ligt. Deze waardering is gebaseerd op een verwachte stijging van de winst met 15% in de komende jaren.

Wanneer deze verwachting klopt, kan het aandeel nu nog aan een lage prijs gekocht worden. De koers gedraagt zich volatiel, wat betekent dat geduldige beleggers de kans krijgen dit aandeel nog goedkoper aan boord te halen wanneer er zich opnieuw een correctie aandient.

Zo combineert u een prachtig dividend met een flinke kans op extra kapitaalwinst.

Heeft u interesse om vandaag nog kennis te maken met DividendRadar, dan hebben we een mooie aanbieding voor u.
 

DividendRadar

  

Extra voordelig kennismaken

 U kunt nu onze maandelijkse nieuwsbrieven lezen tegen minimale kosten. 
  

Met het instap-abonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio. U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd.

 
U kunt nu nog abonnee worden voor slechts
€14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat de eerste 3 maanden voor slechts €14,95.   

DividendRadar  

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.  

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan altijd GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.