Actie van DividendRadar is vanavond om 23.59 uur voorbij

Laatste dag kennismaken
voor €14,95

Start morgen nog met een vorstelijk dividend
van 8% met onze nieuwste positie 

  

 
Oh, wat zijn we een juweel tegengekomen op de beurs. Eentje die nu al een fors dividend betaalt en aan het begin staat van een mooie toekomst in het digitale tijdperk.

Deze mag u echt niet missen. Ons team is deze week flink aan het promoten geslagen.

Maar misschien is het grootste voordeel wel de lage koers waartegen u nu deze parel kunt kopen.

Het aandeel van deze veelbelovende onderneming heeft tijdens de Coronacrisis een deuk opgelopen, die naar verwachting dit jaar, of anders in 2021 gerepareerd wordt.

Dat houdt in dat u zomaar in korte tijd 40% kapitaalwinst kan maken, u onmiddellijk 8% dividend krijgt en meelift op het succes van dit moderne bedrijf.

Vierentwintig jaar geleden begon de onderneming met het verspreiden van prepaid meters voor de distributie van gas en elektriciteit. Tijdens de eerste 10 jaar van het bestaan groeide het bedrijf hard.

Er werd een basis gelegd voor een toepassing waarmee ze werkelijk goud in handen hadden.

De energiemeters die geïnstalleerd werden, brachten het management op een lumineus idee. Op afstand betalen zou de toekomst worden.

Het aanbieden van digitale betaaloplossingen op afstand bleek een gouden vondst!

 
DividendRadar 

 
We maken steeds meer gebruik van digitale betaalmogelijkheden. Hoe vaak gebuikt u uw pinpas niet om te betalen? Maar de techniek hierachter gaat tegenwoordig een stuk verder…

Tegenwoordig kun je betalen met je telefoon via whatsapp of door een QR-code te scannen. Wel eens een tikkie verstuurd?

De jeugd bepaalt de toekomst. Zij kijken geen tv meer, gebruiken amper e-mail en laten hun pinpas thuis. Zij doen alles met hun mobiel.

De afgelopen jaren is het snel gegaan en werden er in no-time nieuwe betaalmogelijkheden ontwikkeld. Snelheid is waar het om draait als het om technologie gaat.

Deze onderneming is daar een uitblinker in. Dat betekent dus veel geld in het laadje van de aandeelhouders (lang wachten hoeft niet want u krijgt 4x per jaar een prachtig dividend!).

Het volledige aanbod aan betalingsmogelijkheden wordt aangeboden. De klanten zijn nutsbedrijven, retailers, bedrijven actief in de transportsector, mobiele telefoonproviders en lokale en nationale overheden.

De onderneming is klaar voor de toekomst.

Alle reden om deze parel op te nemen in de portfolio van DividendRadar.

In de nieuwsbrief die donderdag is verschenen, wordt de onderneming achter dit aandeel in de hogere dividendklasse aan onze abonnees gepresenteerd.

Analisten geven een strong buy!

De volgende afbeelding haalden we van de Binck website.
 

DividendRadar

 
Feiten en cijfers zullen u snel overtuigen. Dat deden ze dus al bij het leger analisten die samen een ‘strong buy’ afgeven.

Een uitgelezen kans om te beginnen met het succesvol beleggen in Europese aandelen in de hogere dividendklasse.

Kent u DividendRadar al?

 

Geen Tesla, APPLE of Netflix…

De kracht van DividendRadar zit hem in de vindingrijkheid en de fijne neus voor betrouwbare bedrijven die het waar kunnen maken over een langere periode een bovengemiddeld dividend uit te keren.
 

De bedrijven die wij selecteren komen misschien niet zo vaak in het nieuws als Tesla, APPLE of Netflix. Dat zijn ondernemingen die beleggers kiezen voor de naam en het imago. Wij kijken naar de werkelijke waarde van een onderneming.

 
Het uitgangspunt is een regelmatig inkomen dat we halen uit de frequente dividenduitkeringen. Het dividendrendement loopt momenteel op tot boven de 10%.

Gemiddeld mag u rekenen op zo’n 6% dividendrendement. Een prachtig rendement als je kiest voor een rustige belegging voor de lange termijn en die u met ijzeren regelmaat van een aantrekkelijk inkomen uit dividend voorziet.

Onze expertise op het gebied van dividendbeleggen is groot. Onze Europese Hoog Dividend portefeuille groeit hard momenteel.

We noemen u enkele voorbeelden:

 DividendRadar

Het betreft veelal bedrijven met een miljardenomzet en een stevig rendement. Dat is wel de basis voor het frequent uit kunnen keren van een hoog dividend.

 

Coronacrisis

Dat veel aandelen hard geraakt zijn, zal u niet verbazen. U heeft wellicht uw eigen portefeuille rood zien kleuren.

Veel aandelen zullen herstellen en dan is de kapitaalwinst groot als u in de dip aandelen kocht.

Een ander voordeel is dat een gedaalde koers, bij gelijkblijvend dividend een forse toename laat zien van het dividendrendement.

Bij een flink aantal aandelen uit onze portfolio is dat het geval.

We moeten helaas ook wat stakingen van het dividend vaststellen, maar dat is niet vreemd als je het algemene beeld ziet.

We hebben geduld. De koersen zullen weer gaan stijgen en veel zullen het uitkeren van het dividend weer oppakken.

Al met al hebben we in de afgelopen jaren een stevige Europese Hoog Dividendportefeuille opgebouwd die gerust uniek genoemd mag worden.

U kunt nu tijdelijk voordelig kennismaken. Onze uitgever is in een gulle bui, maar we krijgen maar korte tijd toestemming om tegen deze wel erg lage prijs een abonnement aan te bieden.

 

DividendRadar

  

Extra voordelig kennismaken

U kunt nu onze maandelijkse nieuwsbrieven lezen tegen minimale kosten. 

Met het instap-abonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio.

U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd. 

U kunt nu tijdelijk abonnee worden voor slechts €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat de eerste 3 maanden voor slechts €14,95.   
 

DividendRadar

 

 

DividendRadar  

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.  

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan altijd GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.