De eerste drie maanden voor maar €14,95

Daarna betaalt u €49,- per kwartaal

 

DividendRadar

 

Ook u kunt abonnee worden, zonder dat u daarvoor diep in de buidel moet tasten. U krijgt van ons bij het aangaan van een abonnement de eerste 3 maanden met flinke korting, en wel voor slechts €14,95. Dat is een korting van 70%! Daarna betaalt u €49,- per kwartaal. Voor die paar euro, kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen. 

Of sluit direct een jaarabonnement af en krijg 50% korting. U betaalt dan het 1e jaar geen €189,- maar slechts €94,50 voor 12 maanden lang alle adviezen van DividendRadar.

 

Meld u nu aan en krijg direct toegang tot de website van
DividendRadar

JA, natuurlijk wil ik profiteren van de beste dividendaandelen, wereldwijd. Ik wil direct toegang tot uw website, dus meld ik me nu aan voor een abonnement op DividendRadar. Mocht ik niet tevreden zijn, dan heb ik een absolute "Niet Tevreden Geld Terug" garantie. Ik loop dus geen enkel risico!

  

Betaal slechts €14,95 voor het 1e kwartaal en ontvang: 

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot onze website. Deze site is toegankelijk voor betalende leden en bevat alle informatie die u als belegger in de beste dividendaandelen wereldwijd moet weten.
  • Maandelijks een nieuwsbrief van DividendRadar met gedetailleerde informatie over de fondsen in de portfolio.
     

Niet Tevreden, Geld Terug!

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het ons dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kunnen wij u enkel aanbieden omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze nieuwsbrief. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Wij kunnen het kwartaalabonnement voor zo'n lage prijs aanbieden door de administratiekosten tot een minimum te beperken. Dat is dus ook in uw belang en daarom schrijven wij deze abonnementskosten per kwartaal automatisch af van uw bankrekening of creditcard. Maakt u zich over deze procedure geen zorgen. U kunt altijd opzeggen en, zoals hierboven aangegeven, hebt u ook altijd een niet goed, geld terug garantie.

Indien u betaalt middels iDEAL, Bancontact of Credit Card, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. 

Betaal veilig met

600_betaallogo_s.jpg

Klik hier om te abonneren