De Auteurs

Eric Poelmann

200_p1030203.JPGEric Poelmann heeft na zijn studie aan de Business Universiteit Nyenrode een vervolgstudie gedaan in Amerika aan de University of Oregon. Eric is een instituut op het gebied van Direct Marketing. Diverse postorderbedrijven zijn onder zijn leiding uitgegroeid tot hoofdrolspelers in de markt van het verkopen op afstand. Postorderen staat voor gemakkelijk en comfortabel shoppen. Home Shopping via het Internet is hieruit voortgevloeid. Beleggen is zijn grote passie. Zijn Direct Marketing kennis kwam hem dan ook heel goed van pas toen hij besloot om kennis van beleggen met hetzelfde comfort onder de mensen te brengen. De cirkel was hiermee rond. Als uitgever van financiële nieuwsbrieven heeft hij de afgelopen jaren duizenden beleggers in Nederland en België een stuk slimmer gemaakt. En dat komt goed van pas nu het investeringsklimaat ons niet altijd even gunstig gezind is. Zijn antwoord op het beleggen in crisistijden, is het beleggen met dividend als uitgangspunt. DividendRadar houdt voor u wereldwijd de beste aandelen in het vizier, waarbij de dividendcomponent een antwoord geeft op een sterk groeiende behoefte: Veilig beleggen in no-nonsense aandelen. DividendRadar belicht de verschillende aspecten van het dividendbeleggen, zoals inkomen en kapitaalgroei of juist een combinatie van de twee. Eric is auteur van de DividendRadar nieuwsbrief. Deze wordt GRATIS verspreid in Nederland en België. Klik hier voor meer informatie over DividendRadar.


Paul van den Heuvel

Paul van den heuvelPaul van den Heuvel heeft zich gespecialiseerd in het inkomensgericht beleggen en is auteur van de nieuwsbrieven The Dividend Factory en PensioenDividend.nl. Paul heeft de beginjaren meegemaakt van de opleiding communicatie aan de HEAO in Eindhoven. Later als marketinganalist en database manager heeft hij zich kunnen bekwamen op het analytische vlak. Business Intelligence was zijn specialiteit. Zijn ervaringen als analist hebben hem enorm geholpen bij de zoektocht naar Hoog Dividend aandelen. Deze aandelen hebben geen notering in eigen land, dus moest hij naar Amerika, de bakermat van het inkomensgericht beleggen. Regelmatig is hij daar te vinden en nog steeds weet hij de parels onder de Hoog Dividend aandelen aan zijn twee portfolio’s toe te voegen. Amerikanen leven niet in een verzorgingsstaat zoals wij. De zelfredzaamheid van de Amerikanen heeft geleid tot het inkomensgericht beleggen. De regering heeft voor bepaalde bedrijfstakken gunstige, vaak fiscale voorwaarden geschapen om dividendbeleggers aan zich te binden. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Het is Paul zijn missie om ook de Nederlandse en Belgische beleggers hiervan te laten profiteren. En dat zijn er inmiddels al vele duizenden.


Gerard Bastiaansen

300_gerard3.jpg

Gerard Bastiaansen is als adviseur en co-auteur betrokken bij onze uitgeverij. In zijn hoedanigheid als internationaal opererend projectdirecteur reist hij heel de wereld af en heeft ervoor gekozen zijn passie voor beleggen met ons te blijven delen. Een goede zaak vinden wij. Na het Gymnasium volgde hij verschillende technische en bedrijfskundige opleidingen en heeft daarna veel kennis en ervaring opgedaan als internationaal projectdirecteur. Met name het onderwerp duurzaamheid is steeds vaker aan de orde. Als vaste columnist in De Financiële Telegraaf schrijft hij regelmatig over dit actuele thema.

In de tijd dat het projectmanagement even minder zijn aandacht kreeg, heeft hij een oude methode weten te verbeteren waarmee miljoenen Amerikanen hun winst met Blue Chip aandelen hebben zien verdubbelen. Deze methode is gebaseerd op een formule, waarbij de dividendcomponent een belangrijke variabele is die een sterk voorspellende waarde blijkt te hebben. Een tweetal programmeurs hebben een custom made programma voor hem geschreven dat nog steeds de basis vormt voor www.GroeiDividend.nl Een fascinerende methode die werkt! Het auteurschap heeft hij inmiddels overgedragen aan Eveline Vrisekoop, maar hij is nog regelmatig betrokken bij het vervolmaken van deze succesvolle methode.

 

Eveline Vrisekoop

150_eveline-met-hok3.pngEveline Vrisekoop is lid van het redactionele team sinds januari 2010 en van begin af aan nauw betrokken geweest bij het opzetten van GroeiDividend.nl en DividendRadar. Als alleenstaande moeder kent Eveline als geen ander het belang van financiële onafhankelijkheid. Niet alleen nu, maar ook voor later, nu er van alle kanten aan de oudedagsvoorziening geknabbeld wordt. Ze is er daarom van overtuigd dat beleggers een duidelijker doel moeten krijgen voor hun investeringen, dat verder gaat dan speculeren op een snelle winst. Beleggen is als sparen van vroeger. GroeiDividend.nl is volgens haar hiervoor een uitstekende en effectieve manier, daarbij voor de beginnende belegger ook zeer toegankelijk. De nieuwsbrief is niet alleen bedoeld voor de oudere belegger, juist de wat jongere belegger moet hiermee worden aangesproken. Want beleggingen in AMDB’s rond je veertigste leveren vaak dividendrendementen op in de dubbele cijfers als je 67 wordt. Na haar studie Bestuurskunde aan de RU Leiden, is ze werkzaam geweest bij diverse werkgevers, nationaal en internationaal. In 2002 is ze actief gaan beleggen. Door schade en schande is ze veel wijzer geworden. Mede daarom is ze overtuigd van de kracht van de GroeiDividend-methode.