Aandelen uit de portfolio van DividendRadar zijn onvindbaar bij mijn bank of broker.

Alle gegevens over onze aandelen zoals volledige naam, beurs, tickersymbool en ISIN-code vindt u in de portfolio. Met bovenvermelde gegevens zou het mogelijk moeten zijn om het aandeel bij uw eigen bank of broker te kunnen vinden. Indien u, uw bank of uw broker het betreffende aandeel niet kunnen vinden, adviseren wij u de volgende stappen te ondernemen.

  • Bankiert u bij Binck, voer de ISIN-code of het tickersymbool in in het vakje “Naar fondsen zoeken” op de website van Binck. Klik vervolgens op “Zoeken” en het betreffende aandeel verschijnt direct op uw scherm.
  • Bankiert u bij Alex, ga dan naar het tabje “Order” en kies helemaal onderaan voor “Zoek een fonds”. Wijzig “Beurs” in “Alle beurzen” en voer de ISIN-code onderaan in. Klik vervolgens op “Zoeken” en het betreffende aandeel verschijnt direct op uw scherm.

Wanneer u bij een andere bank of broker bankiert en het lukt niet de aandelen van uw keuze te vinden, neem dan contact op met de helpdesk of de klantenservice van uw bank of broker. Zij kunnen u ongetwijfeld verder helpen.