Voortdurend de beste Dividendaandelen in het vizier

Dividend is de ultieme graadmeter voor de succesvolle belegger. In feite is dividendbeleggen zo “powerfull”, dat het voor de grootste belegger van deze tijd, Warren Buffett, de leidraad is voor de opbouw van zijn portfolio. Buffett is een dividendbelegger, en wellicht wordt u dat ook binnenkort.

Koerswinst is minder belangrijk dan velen denken. Dit is keihard aangetoond op basis van onderzoek. Eind jaren negentig werden bedrijven, die een groot deel van hun winst uitkeerden aan de aandeelhouders, bestempeld als ‘saai’ en ‘niet sexy’. Het tegendeel is dus waar! Het uitkeren van een Hoog Dividend betekent niet dat een bedrijf te weinig in toekomstige groei investeert. Onderzoek heeft aangetoond dat bedrijven die een hoog dividendrendement bieden op hun aandelen, juist vaak goed geleid worden, een gecontroleerde groei doormaken en weloverwogen acquisities doen.

De tijden dat spaargeld lekker veilig tegen een rente van 7% of meer bij de bank kon worden gebracht, lijken voorbij. U krijgt nu zo’n 2% als u geluk hebt en de fiscus pakt er met 1,2% meer dan de helft van weg. De inflatie doet de rest.


Veel beleggers kiezen daarom voor een nieuwe weg: Het Dividendbeleggen.

Voor de grootste belegger van dit moment, Warren Buffett, is dividend de leidraad voor zijn beslissingen. Bekend is zijn belegging in Coca-Cola. Zijn investering in dit bedrijf in 1988 brengt vandaag de dag evenveel dividend, als hij er toen in geïnvesteerd heeft.

De auteurs van de drie bekendste nieuwsbrieven op dividendgebied hebben hun krachten gebundeld en voor u een GRATIS nieuwsbrief opgezet. Deze nieuwsbrief komt regelmatig bij u in huis en kost u helemaal niets. In elke nieuwsbrief vindt u handige tips om uw beleggingen in dividendaandelen nog succesvoller te maken. En hoewel alle drie de nieuwsbrieven dividend als uitgangspunt hebben gekozen, brengen ze dit onderwerp elk vanuit een eigen invalshoek.


Razend populair

Dividendbeleggen is razend populair. Amerikanen doen dat al veel langer en de Amerikaanse beurzen zitten vol met mogelijkheden die ook voor de Europese belleger ideale beleggingen kunnen zijn. En omdat sparen nauwelijks meer loont, zoeken steeds meer beleggers hun heil in dividendaandelen.

DividendRadar helpt u hierbij met tips, die ook voor u van belang kunnen zijn. Bovendien kunt u via DividendRadar eenvoudig een abonnement nemen op één of meer van Nederlands beste Dividendnieuwsbrieven.       

Een abonnement op DividendRadar kost u helemaal niets en u ontvangt regelmatig nieuwtjes en tips via uw email. Bovendien kunt u dit abonnement ook weer gemakkelijk opzeggen mocht u het teveel vinden. Geef uw naam en email adres op en u ontvangt DividendRadar vanaf nu gratis. Meld u hier aan voor de GRATIS nieuwsbrief van DividendRadar.