Over ons

Wat?

DividendRadar is een financiële nieuwsbrief voor beleggers met een duidelijke focus op dividendaandelen buiten de VS. Het dividendbeleggen is bijzonder populair en in Amerika is het keuzeaanbod van dividendaandelen die per kwartaal of per maand dividend uitkeren enorm. Met onze nieuwsbrieven The Dividend Factory, PensioenDividend en GroeiDividend bedienen we de dividendbelegger in ruime mate op deze markt. Voor die beleggers die ook graag buiten de VS naar betrouwbare dividendaandelen op zoek zijn, willen we met DividendRadar in deze behoefte te voorzien. 

 

Waarom?

Dividend als extra bron van inkomsten wordt steeds belangrijker. En hoewel de Amerikaanse aandelenmarkt hierop helemaal is ingericht, zijn de betere dividendaandelen daarbuiten veel moeilijker te vinden. In het kader van de valutatspreiding kan het wenselijk zijn de dividendportfolio aan te vullen met niet dollar genoteerde aandelen. DividendRadar scant de markten op dividend aandelen buiten de VS die minimaal twee maal per jaar uitkeren. Daarbij moeten de aandelen al een redelijke en betrouwbare dividendgeschiedenis hebben opgebouwd en bij voorkeur een dividenrendement genereren van boven de 4%. 

 

Wie?

DividendRadar valt onder de paraplu van Uitgeverij BeleggersPlaats. Kort gezegd een uitgeverij van diverse financiële nieuwsbrieven, zoals The Dividend Factory, PensioenDividend, GroeiDividend, INDEXaandelen maar ook de nieuwsbrieven van SlimmeAandelen, SlimmerGrondstofAandelen, MACRO Trends en SMART Capital.

Uitgeverij BeleggersPlaats informeert beleggers op regelmatige basis over bepaalde beleggingsvormen. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrieven, net zoals u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant, vakblad of tijdschrift. Het grote verschil is het ontbreken van een papieren exemplaar dat via de post bij u op de deurmat valt. Met een abonnement op onze nieuwsbrief heeft u recht op een maandelijkse digitale nieuwsbrief en toegang tot de speciale informatieve secties van onze website. 

 

Waar?

DividendRadar is een handelsnaam van MegMep BV en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 22064137.

MegMep BV is gevestigd aan de Janseniuslaan 64-A, 4561 NN te Hulst, Nederland.
Tel.: + 31 (0) 114 - 315 345

e-mail Klantenservice@BeleggersPlaats.nl
website www.DividendRadar.nl