Starten

Welkom bij DividendRadar, een financiële website voor particuliere beleggers. Of u nu een beginnende belegger bent, een geroutineerde ‘beurstijger’, of een grote institutionele belegger, een abonnement op de nieuwsbrief biedt u een eenvoudige manier om uw portefeuille aan te vullen met betrouwbare dividendaandelen van buiten de VS.

Ondanks dat wij met de uiterste zorgvuldigheid onze dividendaandelen selecteren en het dividend een mooie buffer is tegen een mogelijk koersverlies, zijn verliezen nooit helemaal uitgesloten. Het is en blijft beleggen en beleggen is nooit zonder risico. Zoals bij al onze dividend-nieuwsbrieven, draait het bij succesvol beleggen ook om geduld en discipline. Om de kans op een goed resultaat zo groot mogelijk te laten zijn, adviseren wij u goed op onderstaande punten te letten. 

  • Zoek de juiste bank of broker. U bent het meest flexibel als u een internetbroker neemt. U kunt dan altijd snel reageren als dat noodzakelijk mocht zijn.
  • Als u het belangrijk vindt om zo weinig mogelijk aan kosten te betalen, bent u het beste uit met een Amerikaanse discount broker. Het goedkoopst zijn brokers zoals Charles Schwab, E*Trade, Lynx en Ameritrade. Het opzetten van een account bij een Amerikaanse broker kost wat meer moeite en is iets tijdrovender. 
  • Indien u de service dicht bij huis wilt, kunt u terecht bij Binck Bank. Binck is al diverse keren uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Al onze DividendRadar aandelen zijn via Binck verhandelbaar. De website en de klantenservice zijn bovendien voor 100% in het Nederlands. Klik hier om een rekening te openen bij Binck.
  • Voordat u begint te beleggen, adviseren wij u eerst wat meer vertrouwd te raken met onze aandelen. Als nieuwe abonnee heeft u toegang tot alle nieuwsbrieven en informatie. Maak er gebruik van. Veel brokers hebben grafieken, waarbij de dagelijkse koersbeweging zichtbaar is over een lange periode. Dat kan u helpen bij het vinden van een goede aankoopkoers.
  • DividendRadar aandelen zijn een lopend proces. Afhankelijk van het moment dat u instapt, kunnen de aandelen hoger of lager genoteerd staan dan het moment waarop wij de aandelen in portefeuille hebben opgenomen. Het behaalde resultaat hangt dus af van uw eigen koop- en verkoopmoment. 
  • Werk altijd met limieten. Een scherpe inkoop is de eerste winst. En let op: Het werken met limieten geldt ook bij verkoop. Verkoop nooit zomaar in blinde paniek uw aandelen. Leg altijd een verkoop limiet in. Niets is zo zuur dan koersen aan het einde van een paniekdag op de beurs te zien opveren. Nog beter is op paniekdagen helemaal niet te verkopen.
  • Beleg niet al uw geld in één keer maar spreid de aankopen uit. Maak per maand uw keuze en koop maximaal 2 tot 3 aandelen uit onze lijst.
  • Spreiden is erg belangrijk. Leg niet al uw eieren in hetzelfde mandje. Door te spreiden mist u misschien de grote uitschieters, maar bij beleggen gaat het niet om geluk hebben. U gaat beleggen om een vermogen op te bouwen voor de lange termijn. Spreid uw vermogen daarom altijd over verschillende aandelen.