Beleggers enthousiast over Europees dividend

Europese dividendaandelen met een houdbaar dividend

Oerdegelijke dividendaandelen voor een jarenlang inkomen
uit dividend, ook zonder bronbelasting!
  

 
Dividendbeleggen is ons niet vreemd. Al ruim 10 jaar heeft BeleggersPlaats ervaring met dividendportefeuilles. Inmiddels hebben duizenden Nederlandse en Belgische beleggers dankzij onze adviezen een volwassen dividendportefeuille opgebouwd.

Dividend is direct te realiseren rendement. Het liefst ontvangen we het dividend meerdere malen per jaar.

Omdat we niet alleen afhankelijk willen zijn van Amerikaanse dividendaandelen, hebben we op verzoek van veel abonnees een Europese dividendportefeuille samengesteld.

Deze is nu goed op stoom en we verwachten de komende periode een flink aantal dividendparels op te nemen. Het is onze ambitie ook buiten de euro te kijken en onze radar te richten op internationale dividendaandelen.

Voorop staat een houdbaar dividend, dat bij voorkeur in een stijgende trend zit. Een mooi voorbeeld is het recent opgenomen aandeel van een energiebedrijf.

Ter illustratie de dividendhistorie:

 

DividendRadar

U krijgt bijna 7% dividendrendement als nu koopt en u betaalt GEEN BRONBELASTING!

De onderneming achter het aandeel van de maand april heeft een duidelijke missie: het leveren van energie op een betrouwbare en duurzame manier. Met daarbij ook veel aandacht voor de aandeelhouders, want die worden verwend met een dividendrendement van rond de 7%.

De onderneming is actief in een aantal segmenten van de energiemarkt, zoals het opwekken van elektriciteit, de distributie van aardgas en elektriciteit, het opslaan van aardgas en het onderhoud van de infrastructuur voor de energiesector.

De dividendportefeuille vult zich steeds meer met prachtige dividendaandelen.

 

Onze portfolio groeit!

Heeft u interesse in het gaan samenstellen van een volwaardig Europees dividendportefeuille, dan is DividendRadar een goede raadgever. Daar staan we voor!

DividendRadar is al aardig op stoom. We hebben hiermee kunnen voldoen aan het verzoek van veel van onze abonnees. Maandelijks presenteren we een nieuwe positie en de portfolio groeit gestaag.

Uit de onderstaande grafiek blijkt dat we mooie dividendrendementen halen met onze Europese portfolio. En… een houdbaar dividend is ons uitgangspunt!

 

 DividendRadar

 

We tellen nu 10 posities, maar het aanbod zal de komende periode snel uitgebreid worden met prachtige posities die op onze watchlist staan. U kunt nog veel van ons verwachten.

De portfolio doet het voortreffelijk!

Overweegt u een Europese dividendportefeuille te gaan opbouwen of uitbouwen, dan kunt u nu gratis of extra voordelig een abonnement afsluiten op DividendRadar.

   

Kennismaken met 50% korting
of zelfs gratis…

Wie interesse heeft in de internationale dividendportfolio en al een abonnement heeft op één van onze dividendnieuwsbrieven The Dividend Factory, PensioenDividend of GroeiDividend, krijgt het eerste jaar 50% korting.

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt deze nieuwe nieuwsbrief voortaan GRATIS.

Wie niet tot de bovenstaande groepen hoort, betaalt €49,- per kwartaal. Klik op de volgende button om u te abonneren.

START hier


Op deze nieuwsbrief geldt natuurlijk ook de niet-goed-geld-terug garantie.

Wij heten u van harte welkom bij de nieuwe uitgave van DividendRadar. De wereld ligt voor ons open. De komende periode zullen we u trakteren op de beste dividendaandelen, wereldwijd.


Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Een combinatie-abonnement met hoge korting voor wie al onze beleggingsstrategieën wil combineren


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan, waarmee u voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven ontvangt en inzage hebt in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen.

Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod. Wie enkel in dividendaandelen belegt, geven we een korting van 50% op een abonnement op DividendRadar. Een los abonnement kan natuurlijk ook. Wat u wilt.
 

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.