16 Europese Hoog Dividend Toppers

Krijg tot 9% Europees houdbaar dividend

Amerikaanse waarden, maar dan in Europa!

 

 
Onze Europese dividendportefeuille is hard op weg één van onze grootste successen te worden.

De behoefte aan Europees dividend is groot en aan die behoefte hebben we meer dan voldaan. DividendRadar

Maar liefst 16 Europese dividendtoppers telt de DividendRadar portfolio en deze groeit met de maand. U kunt, zoals u gewend bent van ons, uw portefeuille optimaal spreiden binnen het spectrum van het Hoge Dividend.

We blijven onze radar intensief volgen. Er zijn in Europa genoeg dividendparels te vinden, maar wij zijn streng! We selecteren niet zomaar elk aandeel met een leuk dividend.

 

Het dividend moet hoog en houdbaar zijn!

Het lokaliseren van betrouwbare Hoog Dividend aandelen uit Europa is een secuur werkje. Wie een beetje zijn best doet, kan met wat zoekwerk op het Internet een mandje met dividendaandelen uit de hogere categorie samenstellen. Maar de vraag is dan wel, hoe betrouwbaar dit dividend is en met welke frequentie en regelmaat het dividend wordt uitgekeerd.

Als de specialisten op het gebied van het dividendbeleggen te werk gaan, dan wordt er diep gegraven. Het meeste wat zich aan de oppervlakte bevindt, voldoet niet aan onze strenge eisen.

Na een periode van uitgebreide research door ons Europateam, is er inmiddels een indrukwekkende selectie gemaakt.

De portfolio van DividendRadar telt momenteel 16 ijzersterke posities

We zetten ze voor u op een rij:
 

Actuele portfolio DividendRadar

DividendRadar 

Basis is 12 november 2018

 

-> Onze recente opname, een grote telecommaatschappij, levert ons momenteel 9,1% dividend. Profiteer nu van de tijdelijke correctie op de koers van het aandeel.

-> Een grote elektriciteitsmaatschappij heeft het dividend in de afgelopen 10 jaar met 59% verhoogd. Actueel dividend: 8,1%.

-> Ons mediabedrijf gaat richting de 7%.

-> De spreiding is groot. Naast energie gerelateerde bedrijven vindt u o.a. onroerend goed, banken, vermogensmanagers, een verzekeraar en producenten van consumentengoederen.

-> De uitkeringen zijn tot 4x per jaar.

-> We hebben aandelen opgenomen uit Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Noorwegen en Spanje.


Ga nu inkomensgericht beleggen met Hoog Dividend aandelen uit Europa

 

600_dr3.jpg


Nu tegen een voordelig tarief
kennismaken met DividendRadar

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. U krijgt daarin nieuwe aandelentips en u leest alles over de ontwikkelingen van uw eigen portfolio.

U kunt nu kennismaken voor het lage bedrag van €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat voor slechts €14,95.  

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.
  

START hier

 

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.