Krijg tot 9% Europees houdbaar dividend

Wat u vanaf 2019 aan
dividend kan ontvangen

Tref nu de voorbereidingen voor een nieuwe
Europese inkomensportefeuille

  

 
Het jaar is nog niet ten einde, maar in de korte periode die ons nog rest kunnen we nog wel het een en ander aan turbulentie verwachten. Voor mij mag er nog wel wat van de beurskoersen af. Desondanks is er voor veel van onze Europese dividendaandelen een prachtig koopmoment ontstaan.

Een uitgelezen kans voor u om voorbereidingen te treffen voor het inrichten van uw dividendportefeuille.

Maak u op voor 2019!

De uitgekiende selectie dividendaandelen van DividendRadar helpt u bij het samenstellen van een dividendportefeuille die u de komende jaren een prachtig dividendinkomen gaat opleveren.

De portefeuille groeit flink nu. En ook het dividend!

We selecteren bedrijven die het waar kunnen maken om voor een lange periode een houdbaar dividend te kunnen uitkeren. Neem onze elektriciteitsmaatschappij als voorbeeld.

Iedereen heeft stroom nodig en betaalt daar elke maand voor. Met een dergelijk veilig en stabiel verdienmodel is zo’n onderneming in staat om tot in lengte van jaren met een vast ritme het dividend uit te keren.

Wie nu koopt krijgt gelijk 8% dividendrendement. Wat een kans!

Kijkt u even mee hoe al jaren de winst en dividend per aandeel zich ontwikkelen.
 

DividendRadar 

 
Dit is slechts een voorbeeld. De volgende grafiek is een weergave van de complete portfolio zoals die op dit moment is samengesteld.
 

DividendRadar

 
De behoefte aan Europees dividend is groot en aan die behoefte hebben we meer dan voldaan. 

Maar liefst 16 Europese dividendtoppers telt de DividendRadar portfolio en deze groeit met de maand. U kunt, zoals u van ons gewend bent, uw portefeuille optimaal spreiden binnen het spectrum van het Hoge Dividend.

We blijven onze radar intensief volgen. Er zijn in Europa maar genoeg dividendparels te vinden, maar wij zijn streng! We selecteren niet zomaar elk aandeel met een leuk dividend.

--> Onze recente opname, een grote telecommaatschappij, levert ons momenteel 9,1% dividend. Profiteer nu van de tijdelijke correctie op de koers van het aandeel.

--> Een grote elektriciteitsmaatschappij heeft het dividend in de afgelopen 10 jaar met 59% verhoogd. Actueel dividend: 8,1%.

--> Ons mediabedrijf gaat richting de 7%.

--> De spreiding is groot. Naast energie gerelateerde bedrijven vindt u o.a. onroerend goed, banken, vermogensmanagers, een verzekeraar en producenten van consumentengoederen.

--> De uitkeringen zijn tot 4x per jaar.

--> We hebben aandelen opgenomen uit Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Noorwegen en Spanje.


Ga nu inkomensgericht beleggen met Hoog Dividend aandelen uit Europa.

 

600_dr3.jpg


Nu tegen een voordelig tarief
kennismaken met DividendRadar

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. U krijgt daarin nieuwe aandelentips en u leest alles over de ontwikkelingen van uw eigen portfolio.

U kunt nu kennismaken voor het lage bedrag van €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat voor slechts €14,95.  

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.