** Actie loopt vanavond om 23.59 uur af! **

Alle Europese Hoog Dividend Tips tijdelijk voor €14,95

Europese dividendportefeuille loopt op tot 8% dividend

  

 
Het Team achter DividendRadar kijkt terug op een mooi 2018. Okay, de aandelenkoersen hebben her en der wat in moeten leveren, maar eigenlijk interesseert ons dat minder.

Onze focus ligt op dividend en dat stemt ons zeer tevreden!

Niet dat de beurskoersen ons helemaal koud laten, maar we beleggen voor de lange termijn. In de eerste instantie gaat het ons om inkomen en daarvoor hebben we een unieke en uitgebalanceerde Hoog Dividend portefeuille samengesteld, bestaande uit stuk voor stuk sterke Europese bedrijven.

Dat zijn niet altijd ondernemingen die bij het grote publiek bekend zijn. Daar zit de expertise van DividendRadar.

 

Zes miljoen maaltijden per dag

DividendRadarAls voorbeeld noemen we Marine Harvest. Dit Noorse bedrijf is de grootste zalmkweker ter wereld. Vanuit de plaats Bergen worden 24 landen aangestuurd waar tezamen 12.500 mensen werken. Dagelijks genieten meer dan zes miljoenen mensen van de heerlijke zalm van deze Noorse zalmkweker.

De consumptie van zalm laat al vele jaren een stijgende lijn zien. Het product heeft een ware evolutie ondergaan van een luxe restaurantproduct naar bijna dagelijkse kost. Vooral in Europa is de consumptie enorm gestegen.

De koers van het aandeel is een weerspiegeling van het succes van de onderneming. Afgelopen 12 maanden steeg deze met 25%, terwijl internationaal de beurzen deze periode met rode cijfers afsloten. Hiermee is wel onze aankooplimiet overstegen. Dus het is afwachten op een volgende dip.

Het actuele dividendrendement beweegt zich rond de 6% en de uitkeringen zijn per kwartaal.

(Sinds kort draagt de onderneming de naam ‘Mowi’)


Een rijk aanbod Europese Hoog Dividend aandelen

De aandelen uit onze Europese dividendportfolio realiseren een dividendrendement van zo’n 5% tot 9%. Dat is mede afhankelijk van de stand van de beurzen. Momenteel liggen de dividendrendementen doorgaans hoger door de lagere beurskoersen.

Dit is natuurlijk een prachtig koopmoment!

In de volgende tabel zet ik voor u de actuele dividendrendementen op een rij. Zeker interessant om te vermelden is de dividendgroei, gemeten over een periode van 36 maanden. Het valt onmiddellijk op dat het dividend in bijna alle gevallen in een stijgende trend zit. Een gegeven waar wij bij onze aandelenselectie zeker rekening mee houden.

DividendRadar 

Zoals eerder gezegd, kent de portfolio een grote spreiding en de dividendrendementen zijn hoog. De trend van het dividend is geen garantie, maar geeft wel haarfijn aan dat we met enige zekerheid kunnen zeggen dat het dividend de komende jaren op zijn minst veilig is.

De portfolio groeit met de maand. Deze bevat momenteel 17 Europese dividendtoppers.

We blijven onze radar intensief volgen. Er zijn in Europa genoeg dividendparels te vinden, maar wij zijn streng! We selecteren niet zomaar elk aandeel met een leuk dividend.

Ga nu inkomensgericht beleggen met Hoog Dividend aandelen uit Europa.
 

DividendRadar

 

Deze week kunt u extra voordelig kennismaken

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. Let op: Deze wel heel voordelige actie loopt maar enkele dagen. Donderdag 24 januari om 23:59 uur loopt deze af.

Wellicht is dit hét moment om eindelijk eens kennis te maken met Dividendradar.
 

Met het instapabonnement heeft u recht op ALLE services: U krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio. U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd.

 
U kunt nu voordelig abonnee worden tegen
 het lage bedrag van €14,95.

 
Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat voor slechts €14,95.  

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.