Nieuw stootkussen voor DividendRadar

Een Hoog Dividend van 9% om mee te starten…

Nieuwe Europese Hoog Dividend aandelentip!

  

 
DividendRadar heeft afgelopen week weer een gloednieuwe Hoog Dividend tip gepresenteerd.

Eentje met 9% dividendrendement. Een nieuwe dividendparel met een prachtig rendement. Wij zijn er zeer content mee en vandaag kunt u kennismaken met dit buitenbeentje van de beurs.

Nieuwsgierig? In het kort het volgende:

Ditmaal stellen we een bedrijf voor dat garen spint bij volatiliteit in de markt en angst onder beleggers. Zo zijn er niet veel! 

Het bedrijf verschaft liquiditeit op de beurs door het afgeven van bied- en laatprijzen die de beleggers de kans biedt om te handelen.

En het verschil tussen de bied- en laatprijzen, de spread, is meteen ook de winst.

Als de beurzen swingen wordt er dus veel geld verdiend.

Nou, we mogen de komende periode behoorlijk wat vuurwerk verwachten, dus wellicht kan het dividend nog hoger worden. We zien volop kansen met dit bijzondere aandeel.


Algoritmes

DividendRadarVoor beleggingsadvies is men bij dit huis aan het verkeerde adres, de medewerkers hoeven niet te weten in welke richting de markten evolueren. Ze zijn vooral gebaat bij volatiele koersbewegingen van index aandelen.

Ze doen in een fractie van een seconde transacties, uiteraard op basis van computers. Dat gebeurt dan weer op basis van algoritmes die continu razendsnel door computers worden berekend. Per transactie wordt een klein bedrag verdiend, maar we weten allemaal dat vele kleintjes groot maken.

Het universum waarin het bedrijf actief is, breidt zich alsmaar uit. Inmiddels zijn daar ook de valutamarkten bijgekomen.

Een nieuwe uitdaging is de markt van cryptocurrencies. Ook daar wordt veel van verwacht, want die is hartstikke volatiel. De inkomsten kunnen zienderogen toenemen.

 
Businessmodel

De netto winst is de bruto winst na aftrek van de betaalde commissies en de kosten. Die kosten hebben op de eerste plaats te maken met de financiering, maar natuurlijk ook met het personeel.

 
Dividend

In principe wordt 50% van de winst uitgekeerd aan de aandeelhouders in de vorm van dividend, maar in de praktijk zal dit percentage gevoelig hoger liggen. Als alles goed verloopt, kan de uitkering zelfs oplopen tot in de buurt van 75%. Het huidige dividendrendement bedraagt iets meer dan 9% en dat is een bijzonder aantrekkelijk rendement in een periode dat de rente zo laag staat.
 

Een absolute aanrader!
 

Ga nu inkomensgericht beleggen met
Hoog Dividend aandelen uit Europa

  

DividendRadar

 

Extra voordelig kennismaken

 
U kunt nu onze maandelijkse nieuwsbrieven lezen tegen minimale kosten. 
  

Met het instap-abonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio. U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd.

 
U kunt nu voordelig abonnee worden tegen
 het lage bedrag van €14,95.

 
Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat de eerste 3 maanden voor slechts €14,95.  

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.